Evo da napišem par riječi o jednoj Nizozemskoj stranici za dijelove. Kako sam za mali Dragster naručivao dijelove isključivo sa SA, za veliki Dragster je druga priča. Koliko sam skužio, ne postoji stranica sa koje mogu naručiti većinu, pa traži svugdje po malo, a to mi se baš i neda.
Pratim WB Tuning na Instagramu i YT, i vidim da se lijepo slaže i radi, a i skuter scena kod njih je mislim najjača u Europi.
Dobijem preporuku od jednog vlasnika Dragstera da pogledam tu stranicu i definitivno najbolja ponuda za BB od svih koje sam našao. Idem napraviti profil i tu počinje drama.
Unosim adresu, nema opcija "Croatia", pišem taj dan mail, dobijem odgovor odmah, i dodaju Hrvatsku kao jednu od opcija. Složim narudžbu, zadnju veliku za mašinu, i ne mogu naručiti, jer nema opcije dostave za HR.
Pišem prvi mail, nula bodova, pišem drugi, isto kulturan ali direktan, opet nula bodova. Danas kontaktiram neke ljude u Nizozemskoj, sa kojima sam u kontaktu od prije, vezano za Dragster, i lik ga nazove, jer ga zna privatno, i riješi u 5min😁
Dijelovi stižu, i može se početi sa mašinom, ali o tome uskoro u temi.