Tehnički kutak > Tuning skutera

Busenje dekla

<< < (7/15) > >>

neer:
uzmes borer 10-tku i buzis tamo di nissu pregrade

dhorvat:
Desetka... OK!

Znači tamo di su "rupe" između tih pregrada. Te pregrade su ojačanje nekakvo, jel? Pa nisam lud da bušim kroz te pregrade  :toothy9:

Tnx bojz...

Ak se sjebe kaj u variu znam koga trebam zvat  :angry9:

;D ;D ;D ;D ;D

SlowRider:

--- Citat: dhorvat2 - 26 Lipanj, 2008, 14:52:28 ---Nemojte se zafrkavat sa vožnjom bez šajbice. Tak je meni jedan mehaničar napravil i vjerojatno (nisam 100%) radi toga mi je bolcna variomata sjebala propeler koji je od mekšeg materijala.

--- Kraj citata ---

Jesi siguran?

Koji variomat imas? Ja pricam o multivaru. Serijski ima samo 1 sajbicu i to vrlo tanku izmedju bolcne i ventilatora, ona ostaje tamo gdje jest, i po potrebi ide deblja.

A kod multivara neide sajbica izmedju bolcne i ventilatora. Neznam tko ti je prodao tu lovacku... Kod multivara ide jedna sajbica od 2mm obavezno iza poklopca variomata, znaci prije cijelog variomata i vise neide.

pitaNS:

--- Citat: SlowRider - 26 Lipanj, 2008, 15:14:57 ---A kod multivara neide sajbica izmedju bolcne i ventilatora. Neznam tko ti je prodao tu lovacku... Kod multivara ide jedna sajbica od 2mm obavezno iza poklopca variomata, znaci prije cijelog variomata i vise neide.

--- Kraj citata ---

zasto obavezno i cemu sluzi iza, ja je nemam i nisam je ni dobio uz multivar!  :icon_scratch:

vpucko:
kod minarelija je to distanca da bude vario u ravnini sa polutkama ;) jer je multivar nesto "uzi" od serijskog variomata :)

ak nisi dobio onda ne treba na pežou :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju