Tehnički kutak > Tuning skutera
Busenje dekla
neer:
uzmes borer 10-tku i buzis tamo di nissu pregrade
dhorvat:
Desetka... OK!
Znači tamo di su "rupe" između tih pregrada. Te pregrade su ojačanje nekakvo, jel? Pa nisam lud da bušim kroz te pregrade :toothy9:
Tnx bojz...
Ak se sjebe kaj u variu znam koga trebam zvat :angry9:
;D ;D ;D ;D ;D
SlowRider:
--- Citat: dhorvat2 - 26 Lipanj, 2008, 14:52:28 ---Nemojte se zafrkavat sa vožnjom bez šajbice. Tak je meni jedan mehaničar napravil i vjerojatno (nisam 100%) radi toga mi je bolcna variomata sjebala propeler koji je od mekšeg materijala.
--- Kraj citata ---
Jesi siguran?
Koji variomat imas? Ja pricam o multivaru. Serijski ima samo 1 sajbicu i to vrlo tanku izmedju bolcne i ventilatora, ona ostaje tamo gdje jest, i po potrebi ide deblja.
A kod multivara neide sajbica izmedju bolcne i ventilatora. Neznam tko ti je prodao tu lovacku... Kod multivara ide jedna sajbica od 2mm obavezno iza poklopca variomata, znaci prije cijelog variomata i vise neide.
pitaNS:
--- Citat: SlowRider - 26 Lipanj, 2008, 15:14:57 ---A kod multivara neide sajbica izmedju bolcne i ventilatora. Neznam tko ti je prodao tu lovacku... Kod multivara ide jedna sajbica od 2mm obavezno iza poklopca variomata, znaci prije cijelog variomata i vise neide.
--- Kraj citata ---
zasto obavezno i cemu sluzi iza, ja je nemam i nisam je ni dobio uz multivar! :icon_scratch:
vpucko:
kod minarelija je to distanca da bude vario u ravnini sa polutkama ;) jer je multivar nesto "uzi" od serijskog variomata :)
ak nisi dobio onda ne treba na pežou :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju