Tehnički kutak > Tuning skutera
Busenje dekla
SlowRider:
Evo nazalost dosle vrucine u grad i sada mogu reci za razliku izmedju serijskog dekla i malo preradjenog za minarelli.
Kad je bilo orginalno deklo bez rupica nakon 10-ak km po gradu skuter je bio lijen, sporo se razvrtavao, imao sam gubitak okretaja oko 1000rpm te gubitak okretaja i snage u medjuubrzanju.
Kad sam malo preradio dekl, nema vise te nuspojave, zapravo postoji jos vrlo malo ali je to velika razlika nego prije.
Da ne govorim o razlikama kada idem uz Sljeme (10km konstantne uzbrdice) . Prije sam imao gubitak od 1500rpm, a sada samo 300rpm.
Sad sam se uvjerio da na minarelliju treba izbusiti dekl iako imam malossi kevlar remen.
andy:
--- Citat: SlowRider - 25 Lipanj, 2008, 10:26:30 ---Evo nazalost dosle vrucine u grad i sada mogu reci za razliku izmedju serijskog dekla i malo preradjenog za minarelli.
Kad je bilo orginalno deklo bez rupica nakon 10-ak km po gradu skuter je bio lijen, sporo se razvrtavao, imao sam gubitak okretaja oko 1000rpm te gubitak okretaja i snage u medjuubrzanju.
Kad sam malo preradio dekl, nema vise te nuspojave, zapravo postoji jos vrlo malo ali je to velika razlika nego prije.
Da ne govorim o razlikama kada idem uz Sljeme (10km konstantne uzbrdice) . Prije sam imao gubitak od 1500rpm, a sada samo 300rpm.
Sad sam se uvjerio da na minarelliju treba izbusiti dekl iako imam malossi kevlar remen.
--- Kraj citata ---
aj nabaci slikicu kak si riješio to da vidim kak izgleda...ak nije problem :icon_thumright:
pitaNS:
--- Citat: SlowRider - 25 Lipanj, 2008, 10:26:30 ---Sad sam se uvjerio da na minarelliju treba izbusiti dekl iako imam malossi kevlar remen.
--- Kraj citata ---
ne samo na minareliju, nego i na peugeotu! Ja to potvrđujem na mom primeru...Pre bušenja dekla iste simptome sam i ja imao...čim se zagreje sporo kreće, teško se razvrti, međuubrzanja su isto slaba dok sad je sve mnogo bolje!
ne mogu reći da sam u potpunosti otklonio taj problem al sam ga dosta umanjio.. Bitno je da me to sad ne nervira... ;D
bušite dekla nećete pogrešiti ! ! ! ! :icon_thumright:
andy:
a pitans jel tvoj skut serijala ???
mislim ak je zaš bi toliko opale performanse :toothy11:
pitaNS:
--- Citat: andy - 25 Lipanj, 2008, 10:45:32 ---a pitans jel tvoj skut serijala ???
mislim ak je zaš bi toliko opale performanse :toothy11:
--- Kraj citata ---
pa jeste serijala, vidiš u potpisu šta imam! Al ima veze kako nema...Pa i serijala se zagreva pogotovo kad je vruće napolju!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju