Tehnički kutak > Tuning skutera

Busenje dekla

<< < (6/15) > >>

andy:

--- Citat: SlowRider - 26 Lipanj, 2008, 12:19:27 ---
--- Citat: andy - 26 Lipanj, 2008, 12:14:54 ---ček znači-> manja šajbica više okretaja ??? :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Deblja sajbica=vise okretaja u startu, jer je tada remen u minimalnom prijenosnom omjeru u startu i ima najvise snage. Time se omogucuje da kvacilo krene hvatati prije nego sto variomat pocme raditi.

Pokusao sam bez sajbice sa laksim rolicama, i sve je za 5, ali nije to to, kad stavim 5.1 onda osjetis jaci moment...

--- Kraj citata ---

a kad bi stavio deblju još od serijske, npr. duplo deblju jel gubiš šta performansi i jel to dobro mjenjati :icon_thumright:

SlowRider:

--- Citat: andy - 26 Lipanj, 2008, 12:22:34 ---a kad bi stavio deblju još od serijske, npr. duplo deblju jel gubiš šta performansi i jel to dobro mjenjati :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Nemoj nista dirati...

andy:

--- Citat: SlowRider - 26 Lipanj, 2008, 12:24:37 ---
--- Citat: andy - 26 Lipanj, 2008, 12:22:34 ---a kad bi stavio deblju još od serijske, npr. duplo deblju jel gubiš šta performansi i jel to dobro mjenjati :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Nemoj nista dirati...

--- Kraj citata ---
hehe, ma nebudem niš strgo ;D

dhorvat:
Nemojte se zafrkavat sa vožnjom bez šajbice. Tak je meni jedan mehaničar napravil i vjerojatno (nisam 100%) radi toga mi je bolcna variomata sjebala propeler koji je od mekšeg materijala.

Kod mene je jako puno makadam cesta i naravno moram se vozit po njoj, a vozim i po kiši, blatu...

Jel sigurno pametno da bušim rupe? Ak da koji fi po prilici mogu maksimalno stavit? Jer sad kad su vrućine, uvijek smo dvojica... motor nejde s mjesta nikak!

vpucko:
daj se odluci ozbiljno jel ti leti motor ili sta??

bez obzira na vrucinu ako je tako letio pa mora i sad ic ???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju