Tehnički kutak > Tuning skutera
Busenje dekla
SlowRider:
--- Citat: pitaNS - 26 Lipanj, 2008, 15:29:04 ---
--- Citat: SlowRider - 26 Lipanj, 2008, 15:14:57 ---A kod multivara neide sajbica izmedju bolcne i ventilatora. Neznam tko ti je prodao tu lovacku... Kod multivara ide jedna sajbica od 2mm obavezno iza poklopca variomata, znaci prije cijelog variomata i vise neide.
--- Kraj citata ---
zasto obavezno i cemu sluzi iza, ja je nemam i nisam je ni dobio uz multivar! :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Imas u uputama za minarelli je obavezna jer u protivnome dere remen na onoj strani suprotnoj od dekla. U to sam se uvjerio.
Sad sam stavljao podloske i mogu reci da se stvari mjenjaju i to dosta. Kada stavim 2mm sajbicu, kao da imam 0.4gr lakse rolice, vrti se dosta....
stavio sam 1mm i to je vec bolje, sve je za 5 samo jos moram rijesiti slabije nabiranje brzine poslje 85 i izgleda da nemam vise krajnju kao prije. Slabije nabire jer ode na 10000 a tu bas nema snage kao da 9600...
i primjetio sam da je skuter mnogo mirniji, kao da idem po oblacima sa ovim remenom :drunken_smilie: nema ni najmanje vibracije...
danc00:
Pa ta šajbica ti je isto ko i blokada za brzinu i okretaje, ak je šira onda remen više pada dole i manje se penje te je krajnja brzina manja i obratno... normalno ak je nema da se remen više dere kad uopće ne sjeda nek se drži sam na rubovima i tu dolazi do deranja prevelikog zbog male dodirne površine! Ostavi serijsku šajbicu za serijski vario i sve 5, oni su to izračunali kak treba biti...jedino ak ju bolcna nije pojela pa se istanjila!
SlowRider:
Hmm, pala mi je krajnja a okretaji se podigli u spici, 1mm delji remen, a 1cm manje po kazaljci :angry9:
_nino:
Btw ja upravo danas saznao da DERBI GP1 Racing ima tvornicki izbuseno deklo :)
majic_sk:
--- Citat: _nino - 26 Lipanj, 2008, 21:10:11 ---Btw ja upravo danas saznao da DERBI GP1 Racing ima tvornicki izbuseno deklo :)
--- Kraj citata ---
svi noviji skuteri piaggio grupe imaju :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju