Tehnički kutak > Tuning skutera

Busenje dekla

<< < (5/15) > >>

SlowRider:
Stavio sam TOP-ov remen koji je bio tocno za 1mm siri od starog kevlara.

U pocetku sam imao los start, ubio performanse...nakon nekih 5km sve je doslo na svoje mjesto, mozda ce mu trebati jos malo da sjedne jer se u pocetku svaki cudno ponasa...

Rolice definitivno netrebam mjenjati, ostaju stare jer odlicno cupa. Malo sam spusio u startu, ali to ce rijesiti podloska kod ventilatora i tada cu imati manji prijenosni omjer u startu.

Uglavnom, jos malo cu pricekati da remen dodje na svoje pa cu onda dotjeravati...

andy:
daj reci neš više u vezi te podloške :icon_scratch:

SlowRider:

--- Citat: andy - 26 Lipanj, 2008, 11:50:31 ---daj reci neš više u vezi te podloške :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Reci cu kada isprobam...

Uglavnom, to ti je sajbica (imam ih razlicitih debljina) probati cu sa 1mm. Stavi se na radilicu izmedju bolcne variomata i ventilatora. U tom slucaju siri remen dolazi na poziciju starog....

Mozda i nece biti potrebe za sajbicom jer mi odgovara start sa malo manje okretaja...

andy:

--- Citat: SlowRider - 26 Lipanj, 2008, 12:02:03 ---
--- Citat: andy - 26 Lipanj, 2008, 11:50:31 ---daj reci neš više u vezi te podloške :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Reci cu kada isprobam...

Uglavnom, to ti je sajbica (imam ih razlicitih debljina) probati cu sa 1mm. Stavi se na radilicu izmedju bolcne variomata i ventilatora. U tom slucaju siri remen dolazi na poziciju starog....

Mozda i nece biti potrebe za sajbicom jer mi odgovara start sa malo manje okretaja...

--- Kraj citata ---
ček znači-> manja šajbica više okretaja ??? :icon_scratch:

SlowRider:

--- Citat: andy - 26 Lipanj, 2008, 12:14:54 ---ček znači-> manja šajbica više okretaja ??? :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Deblja sajbica=vise okretaja u startu, jer je tada remen u minimalnom prijenosnom omjeru u startu i ima najvise snage. Time se omogucuje da kvacilo krene hvatati prije nego sto variomat pocme raditi. Ali to vrijedi samo kada je remen nov. Znaci ako sad imas remen sa cca 5000km, onda bi trebao uloniti sajbicu.
Ja se inace vozim bez sajbice, pa u pocetku imam malo slabiji star, pa nakon par tisuca on dodje na svoje...

Pokusao sam bez sajbice sa laksim rolicama, i sve je za 5, ali nije to to, kad stavim 5.1 onda osjetis jaci moment...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju