Tehnički kutak > Tuning skutera

Busenje dekla

<< < (4/15) > >>

majic_sk:
jel bilo kad problema sa bušenjem dekla...tipa da je deklo pucalo ili nešt slično....
ja ću i sebi bušit ovih dana isto pa me zanima jel ima kakvih slabih točki na deklu gdje se nesmije bušit jer mi se ovo moje čini krhko... ;D

stark1:

--- Citat: majic_sk - 25 Lipanj, 2008, 13:31:58 ---jel bilo kad problema sa bušenjem dekla...tipa da je deklo pucalo ili nešt slično....
ja ću i sebi bušit ovih dana isto pa me zanima jel ima kakvih slabih točki na deklu gdje se nesmije bušit jer mi se ovo moje čini krhko... ;D

--- Kraj citata ---
cek,zar kod tebe to nema ili...piaggio masine imaju to vec uradjeno

majic_sk:

--- Citat: gigo_sf2 - 25 Lipanj, 2008, 13:40:12 ---
--- Citat: majic_sk - 25 Lipanj, 2008, 13:31:58 ---jel bilo kad problema sa bušenjem dekla...tipa da je deklo pucalo ili nešt slično....

--- Kraj citata ---
cek,zar kod tebe to nema ili...piaggio masine imaju to vec uradjeno

--- Kraj citata ---
ma ima one 4 malo veće rupe dolje pri dnu, al se svejedno zagrije jako sad na ovih 35 stupnjeva pa ću još izbušit koju rupu sprijeda da imam cirkulaciju... :)

ichko:

--- Citat: pitaNS - 25 Lipanj, 2008, 11:42:06 ---ma nema tu problema nikakvih sa prašinom...baš sam otvarao par puta da vidim ima li prljavštine i ništa! A kakvo crno kamenje, pa ne može kamenje uleteti kroz te male rupe- nema šanse...

evo kako je kod mene, čak nisam ni bušio napred...dovoljno je ovo!

--- Kraj citata ---

Aj malo OFF-a,kako si polirao ovo deklo pa se ovako fino sija,mozes li ukratko opisati postupak.

Inace ja sebi nisam busio deklo,nego na prednjem kraju dekla ima kao plastika koja pokriva nekih 7 rupa koje sluze za hladjenje a odozgo ima lulica preko koje ulazi vazduh na njih,e ja sam tu plastiku skinuo i dobio 7 rupa na koje direkt ulazi vazduh i jos sam za zadnjeg dijela skinuo poklopac gdje pise generic a on se drzi na 3 sarafa i dobio sam jos 3 rupa,sasvim dovoljno bas se osjeti razlika,uzbrdo pogotovo a sa prasinom nikakvih problema nema,mada cu jos malo izbusiti rupa da bude bolje....

pitaNS:
poslao sam ti PM da ne OFF-ujemo ovde!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju