Tehnički kutak > Tuning skutera

Busenje dekla

<< < (3/15) > >>

SlowRider:

--- Citat: exfreerider - 25 Lipanj, 2008, 11:25:44 ---ČAk sam jedan cijeli dan vozio bez dekla :toothy12:  kak je to zujalo  :frajer:

--- Kraj citata ---

Da nisi mene vidio, ja se cesto vozim bez dekla kada stelam prijenos :laughing11:

Al nije se dobro voziti bez dekla jer ono povezuje i ucvrscuje blok.

I.D.I.O.T.:
eo kako sam ja to rjesio na svom slikano s VGA a nesto se vidi nadam se

znaci rupe i na prednjem i na straznjem djelu dekla radi propuha
moj je full serijski al sad kad su krenili ovi vruci dani malo kasnije pocne slabije ubrzavat nego prije (kad je bilo hladnije) mada mozda dodam jos koju rupicu ilili koju prosirim
 sto se tice prasine kamenja.... nema problema

pitaNS:
ma nema tu problema nikakvih sa prašinom...baš sam otvarao par puta da vidim ima li prljavštine i ništa! A kakvo crno kamenje, pa ne može kamenje uleteti kroz te male rupe- nema šanse...

evo kako je kod mene, čak nisam ni bušio napred...dovoljno je ovo!

SlowRider:

--- Citat: pitaNS - 25 Lipanj, 2008, 11:42:06 ---ma nema tu problema nikakvih sa prašinom...baš sam otvarao par puta da vidim ima li prljavštine i ništa! A kakvo crno kamenje, pa ne može kamenje uleteti kroz te male rupe- nema šanse...

evo kako je kod mene, čak nisam ni bušio napred...dovoljno je ovo!

--- Kraj citata ---

Ja bih izbusio jos i naprijed, da se dobije cirkulacija zraka. Al ako nema problema onda nemas potrebe narusavati izgled dekla.

pitaNS:

--- Citat: SlowRider - 25 Lipanj, 2008, 11:46:07 ---Ja bih izbusio jos i naprijed, da se dobije cirkulacija zraka. Al ako nema problema onda nemas potrebe narusavati izgled dekla.

--- Kraj citata ---

pa nemam problema, mislio sam ako bude i dalje isto izbušiću i napred ali sad je ok... :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju