usluge skuter servisa su tako loše da bi ja izbjegao plaćanje garancije i njihove popravke pod svaku cijenu..
Točno to,uz to kaj ti masno naplate još ti i sfušare skuter,sve su to cirkusanti
U svakom slučaju ostao bi u Ami Trade jer su još uvijek bolji a i jeftiniji od Motomonda.
Ami trade je hrpa idiota,to govorim iz svog i iz iskustva još par ljudi.
I istina je kaj Ivanm veli da ti silom hoće uvalit neki polini dio,čim pitam za neki dio on odma tupi da je polini bolji bla,bla...
Kad sam jednom pitao da mi slože setup lik kaj tam radi mi je rekao da je najbolji setup polini evolution 3 cilindar,giannelli rekord spuh,sve na serijskoj radilici i serijskom karbu s većom diznom,i još mi tvrdi da taj setup odlično ide - to može samo reć idiot koji nebi smio bit ovlašteni.
U Amiju možda radi hrpa idiota,o tome neću ali glavni majstor jr Josip koji je i znalac i čovjek a on je taj koji kopa po motoru pa me ostali ne zabrinjavaju.
Uostalom svatko će te izlevatiti onoliko koliko mu ti svojim stavom dozvoliš.
Meni je AMI napravio više dobrih stvari nego loših,te loše nisu neka strahota pa ih ni ne brojim ali Motomondo je definitivno u ovom trenu lošija varijanta.Možda navedeni dečki znaju raditi,o tome ne mogu govoriti jer ih osobno neznam ali atmosfera u dućanu i način obračunavanja i uvaljavanja je sramotan. Info na telefon je prek kujca,jednu cjenu dobiješ na tel a kad plačaš cijena je veća i da dalje ne nabrajam.
Skutermoto na Pešći nije loš,koliko ti kažu toliko i naplate,stari Darko zna posao jedino je atmosfera ko u zoni sumraka ali nemreš sve u životu imati.
Koristim priliku da pohvalim
"ivanm",nisam još kod njega bio,spremam se ovih dana ali šta sam ga god pitao odgovorio mi je argumentirano i stručno i dao puno korisnih savjeta tako da po meni i on može biti jedna od opcija servisiranja.