alfa sindikalni nažalost nemogu to otpada....a ovo kaj dario kaže je ok,ali ko za vraga sam u raiffeisen a to ne zvuči obečavajuče!
nije baš sve točno kak je dario rekel....nisu u svakoj banci isti uvijeti kreditiranja. npr: sad si u rajfici i imaš npr 2500 kn, ak oni nemaju uvjete za tak malu plaću nebuš dobil kredu nikak, a npr erste ili kovanica imaju uvijete za plaću od 2500 kn!
Danas su takva vremena da ni jedna banka nije sretna da njeni klijenti idu po kredit u drugu banku i budi siguran da će nači načina da odobre kredit.
Maleš je rekao da diže 3500 eur,znači malo više od 25000 kn a to nije iznos zbog kojeg bi ga njegova matična banka odbila ako je poslodavac dobar i ako su mu primanja stalna.
Tu se radi o nekakvih 120 eur na 36 mj i status klijenta će mu tu itekako pomoči a i njegov nastum kod bankara je isto bitan.
Imam sa starcima već jako dugo obiteljski biznis i bankari su nam već svakodnevica ,ni njima nije bajno pa sam u ovom slučaju optimista i vjerujem da će to dobiti bez puno muke.