Ovak... Uspio sam danas to se zamijeniti i POSLIKATI detaljno tako da ču napraviti tutorial kao što sam i prije.
Eto, primilo me pa rekoh da ove kompliciranije stvari poslikam i objasnim kako treba. Samo me nemojte pitati koje rolice, koliko če vam scoot iči i kako da naštelate frgu jer se to NE MOŽE preko foruma nikako napraviti. Ja sve štelam po osječaju. Stoga, na raspolaganju sam ali ne preko foruma.
Dojmovi? Paaa... Trom u ubrzanju do 30... Onda krene solidno i vuče do 85km/h. Tu mu ponestane daha.
ALI!!!
To je sve radi činjenice da mi je sad prijenos poštelan za top speed od kojih 120+ km/h.
Čak sam i na kratkoj nizbrdici uspio natjerati scoot na 95km/h a variomat još nije odradio svoje i okrtaji su bili ispod 9000rpm.
U principu, laički da se izrazim, sad imam 7 brzina i krečem iz 3. brzine što naravno, nije dobro.
Sutra moram razmaknuti polutke jer sam davno prije kratio bolcnu da bi dobio sa starim prijenosom dobar rad variomata.
Sad kad je diff duži ta bolcna više ne valja i moram nadomjestiti ono što sam skinuo sa nje tako da ču je podložiti podloškama dok ne kupim novu.
Očekujem zadržavanje istog starta kao i prije samo sa top speedom od cca 90km/h. Bitno mi je putnu držati oko 80ak, meni sasvim dovoljno na ruti van grada.
Napomena: Toliko je prijenos duži da bi scoot mogao sigurno preko 110km/h sa odgovarajućim setupom (usudio bi se čak reči i više, teoretski naravno, ovisi o snazi koju scoot razvija i okretajima koje postiže), no ne želim izgubiti startnost u gradskoj gužvi.
I da... Opet je Polini potvrdio da ima najkvalitetnije dijelove.