Ostalo > Motocikli
Yamaha XT660X 2005.god, problem senzora na ubrizgavanjU? POMOĆ OKO KUPOVINE!!
fk_trta93:
mene čovjek traži 24000. nove brembove pločice, nove pirelli gume, leovince topovi, regan do 7.mj, novi lanac i lančanici. 21000km ima i stvarno je motor strava :D stari puno hvala, vidjet ćemo za koji tjedan jel stvarno toliko dobra koliko ti pričaš :icon_tongue: :headbang:
Maurini-Tuning:
steta SMC-a :( valjda ce te i XTX sluziti :icon_thumright:
inace isplati se to za 24000 uzeti,kvalitetan je,zabavan i opravdava cijenu :)
fk_trta93:
--- Citat: Maurini-Tuning - 07 Siječanj, 2013, 11:37:07 ---steta SMC-a :( valjda ce te i XTX sluziti :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
smc je složen i lik traži relativno malo novaca, to je ovaj oglas odnosno ovaj ktm http://www.njuskalo.hr/enduro-cross-motori/ktm-625-smc-oglas-6228041 na motoru je stvarno pola toga novog, složen je perfektno i radi kao sat, ide savršeno! zadnja cijena je 19000kn i mislim da je to i više nego odlična ponuda!! :icon_thumright:
Ruff Ryder:
--- Citat: fk_trta93 - 07 Siječanj, 2013, 11:40:55 ---
--- Citat: Maurini-Tuning - 07 Siječanj, 2013, 11:37:07 ---steta SMC-a :( valjda ce te i XTX sluziti :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
smc je složen i lik traži relativno malo novaca, to je ovaj oglas odnosno ovaj ktm http://www.njuskalo.hr/enduro-cross-motori/ktm-625-smc-oglas-6228041 na motoru je stvarno pola toga novog, složen je perfektno i radi kao sat, ide savršeno! zadnja cijena je 19000kn i mislim da je to i više nego odlična ponuda!! :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
cek a kaj je bilo tom smcu daj e stal ?
LC4 slove kao pouzdani agregati..
fk_trta93:
samo je stao, navodno nešto sa bregastom je bio problem. tu je bilo još dosta toga u kvaru pri kvaru same bregaste....nakon toga je lik to uzeo i pola toga stavio novog na njega :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju