Ostalo > Motocikli

Yamaha XT660X 2005.god, problem senzora na ubrizgavanjU? POMOĆ OKO KUPOVINE!!

<< < (2/8) > >>

2mario2:
pa onda ako želiš biti siguran odmah doloži tih soma-dva i zamijeni taj dio i znat ćeš na ćemu si... stric je imao XTR i nikad nikakvih problema, a ganjao ju je i on svukud i ja kroz selo...

fk_trta93:
a neznam, samo me zanimalo točno kakav je to problem.....al ok, vidjet ćemo :hello:

2mario2:
možda ti tog problema nebudeš ni imao... al u svakom slučaju nećeš požalit ako uzmeš taj motor... krajnja mu nije neznam šta, ali uživancija za vozit... mislim da je stric svoju nateral oko 165 max... ali XTX je kolko znam i startnija malo i možda i brža kojih par km/h od XTR... i čuvaj se gasa jer bi mogo na leđima završit (meni je malo falilo jer sam se prekalkuliral, a nisam prije vozio takav motor)... sve u svemu ocjena moja za taj motor 9/10...

fk_trta93:
uhh, sviđa mi se ocjena :icon_thumright: ma nije taj xtx živ kao bivši 625smc :binkybaby: sviđa mi se što je puno jeftiniji za održavanje, troši nepunih 5l ljepe vožnjice i na kraju krajeva neće stat kao 625 na 23000km :) hvala na savjetima, mišljenjima i pomoći. s čovjekom sam se sve dogovorio pa kad dođe u moje vlasništvo napisat ću neke dojmove i ocjenu. :icon_thumright: :hello:

2mario2:

--- Citat: fk_trta93 - 07 Siječanj, 2013, 09:14:06 ---uhh, sviđa mi se ocjena :icon_thumright: ma nije taj xtx živ kao bivši 625smc :binkybaby: sviđa mi se što je puno jeftiniji za održavanje, troši nepunih 5l ljepe vožnjice i na kraju krajeva neće stat kao 625 na 23000km :) hvala na savjetima, mišljenjima i pomoći. s čovjekom sam se sve dogovorio pa kad dođe u moje vlasništvo napisat ću neke dojmove i ocjenu. :icon_thumright: :hello:

--- Kraj citata ---
kratko sam se ja na ovoj vozio, al tolko me impresionirala da imam love istog trena bi si jednu kupio... al stricova je imala oko 10000km i bila je ko z ducana... dok ju nisam ogulil jer sam se skipal u garazi i to na preglup nacin... nogaru nisam spustio, stao na mokro i poskliznula mi se noga... mislim da ju je platio oko 24000, a prodao za 27-28000... :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju