Ostalo > Motocikli

Yamaha XT660X 2005.god, problem senzora na ubrizgavanjU? POMOĆ OKO KUPOVINE!!

<< < (4/8) > >>

Maurini-Tuning:
LC4 i jesu pouzdani agregati samo je odrzavanje skupo...

dokaz tome je jedan covjek,zax ili nekako ga zovu (davno sam to procitao negdje pa se ne sjecam) prosao je sa KTM-om (mislim da je 620 ili 640 bio,ne sjecam se) pun kufer km,redovno je radio manje servise i stelovae ventile itd...

zahvalan je KTM motor,ali treba ga bas odrzavat :)

dok je XT gradski sm po meni,a izdrzljiv je samo tako,a ne treba ga kao KTM-a odrzavat :icon_thumright:

fk_trta93:
upravo to, čitao sam o servisima i vele ljudi da svakih 10-ak tisuća (poželjno koji km manje) se radi servis, po potrebi lanac i lančanici. zatim sam pogledao djelove i cijene istih, i mogu vam reć da je jedan servis ktm-a kao dva xtx-a, nefali puno. yamahini su djelovi i puno dostupniji nego ktm-ovi, tak da odluka je pala na xtx :icon_thumright:

istipa622:
dijelova za ktm ima na svakom čošku,ako i nema stigne u roku 10 dana

2mario2:

--- Citat: istipa622 - 07 Siječanj, 2013, 12:43:49 ---dijelova za ktm ima na svakom čošku,ako i nema stigne u roku 10 dana

--- Kraj citata ---
da skoro... i kolko kostaju... skuplje nego Yamahini i to dosta...

istipa622:

--- Citat: 2mario2 - 07 Siječanj, 2013, 12:52:17 ---
--- Citat: istipa622 - 07 Siječanj, 2013, 12:43:49 ---dijelova za ktm ima na svakom čošku,ako i nema stigne u roku 10 dana

--- Kraj citata ---
da skoro... i kolko kostaju... skuplje nego Yamahini i to dosta...

--- Kraj citata ---
nebih baš rekao da su skuplji za ktm nego yamahu...
jedino šta ti za yamahu vjerovatno nikada neće trebat dok sa ktm-om nikad neznaš

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju