Ostalo > Motocikli

Yamaha XT660X 2005.god, problem senzora na ubrizgavanjU? POMOĆ OKO KUPOVINE!!

(1/8) > >>

fk_trta93:
Pozz ekipa, evo otvaram jednu temu vezanu uz gore navedenu Yamahu XT660X proizvedenu 2005. godine. Naime, odlučio sam se na kupovinu xtx-a i našao sam jednog idealnog koji je proizveden navedene 2005. godine. Malo sam čitao po forumima nešto o tom modelu, gledao razne testove, usporedbe i nakraju pogledam razvoj tog modela iz generacije u generaciju te pročitam da je model 2004/05.g. (isti model) imao neki problem senzora na sustavu ubrizgavanja odnosno piše da je 2006. povratna akcija zamjene defektnog senzora na sustavu ubrizgavanja. Ako sam dobro razumio taj je problem tek riješen na modelu iz 2006. godine pa nadalje? Eto zagrizao sam za ovog xtx-a iz 2005. godine pa bi molio sve koji znaju bilo što o problemima ovog modela neka se izjasne da se nezaletim i kupim motor s "greškom". Motor ima 21000km i u odličnom je stanju. Nerazumjem baš točno na što se cilja s ovim "zamjene defektnog senzora na sustavu ubrizgavanja". Kakav bi to točno problem bio? :dontknow: Unaprijed hvala svima! :hello:

B.E.R.O.:
Pa ako je imao problem vjerovatno je i zamijenjen!!!
 :dontknow:

Ako je motor uredan i ako pali i vozi neznam zbog ceg bih imao problema!!!

fk_trta93:
ma sve pali i radi kao sat, cjena je korektna. samo me muči što nerazumjem što su točno s time mislili. još se bojim što ima relativno malo kilometara pa do tog problem još nije došlo i onda baš u mom vlasništvu (nedaj Bože negdje na nekom putu) zakaže taj senzor i popravak odnosno zamjena istog košta 1000-2000kn :sad1: :hello:

fk_trta93:
evo ovdje sam pročitao o razvoju modela odnosno od nedostatku modela iz 2004/2005. godine!
http://www.motorevija.com.hr/test/yamaha-xt-660-x-r-web-katalog-2011 :help:

B.E.R.O.:
Ima sad i polovnih dijelova za naci nebi te izaslo tolko...
 :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju