Tehnički kutak > Garaža
Baotian Rocky ;))
kkihalic:
pa je al si napisao da je ravan a nije :icon_biggrin: , ak me s tim svime nebuš opro đabe ti novi skuter..
zvonkec_92:
--- Citat: kkihalic - 10 Veljača, 2013, 17:58:29 ---pa je al si napisao da je ravan a nije :icon_biggrin: , ak me s tim svime nebuš opro đabe ti novi skuter..
--- Kraj citata ---
hahaha i ovak sam 2m iza tebe, a jos sam povecal komp prostor i to debelo, a ti si tam zbisljal toplu vodu sa vodilicama ventila i poliranjem kanala.. reko sam ti odma da ti je to đabe al ti nikad nes slusat..
zvonkec_92:
--- Citat: kkihalic - 10 Veljača, 2013, 17:58:29 ---pa je al si napisao da je ravan a nije :icon_biggrin: , ak me s tim svime nebuš opro đabe ti novi skuter..
--- Kraj citata ---
hahaha i ovak sam 2m iza tebe, a jos sam povecal komp prostor i to debelo, a ti si tam zbisljal toplu vodu sa vodilicama ventila i poliranjem kanala.. reko sam ti odma da ti je to đabe al ti nikad nes slusat..
Josip-zg:
kak se zvonkec_92 odma izvlaci kad si slucajno napiso da si brzi,i odma na jedanput brzina nije bitna il se opravdava,ja cu stavit ovo ja cu ono.......a do jucer se hasio kak ima najbrzu devetku u Zagrebu i sire :icon_tongue: :icon_tongue: :icon_tongue: :icon_tongue: :icon_tongue: :icon_tongue: :icon_tongue: :icon_tongue: :icon_tongue: :icon_tongue: :icon_tongue: :icon_tongue: :icon_tongue:
Josip-zg:
--- Citat: kkihalic - 10 Veljača, 2013, 00:53:01 ---ma nek se vesele kad su svi fini pićići , ili imaju 2t krš ko ti reli...ugl. nebumo išli na sljeme dok tu dole nije +15 ili više..možemo ovak okolo pa nekud na hasanje il il cugu :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ovo (crveno) je i mene zabolilo hahahahahh
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju