Tehnički kutak > Garaža

Baotian Rocky ;))

<< < (13/18) > >>

zvonkec_92:
ja sam na svoj stavio 2 digtunga ispod cilindra, klip mi nejde do vrha nego fali jos 2.+ mm i jos sam stavio glavu sa povecanim komprecionim prostorom..  a kreso ima ravni klip koji ide tocno do vrha cilindra.. nije me puno ostavio. na 100m razlika 2m i to me odma u samom startu dobio a kroz ubrzanje smo potpuno jednaki.. jbg moj skut je jos nov, kvacilo se nije prilagodilo zvonu tak da... ipak moj skut ima samo 52km :) od kako je iz ducana izaso

ropee:
a di ste getribu nabavili ,ima li još, i jedno pitanjce za vas dvojicu , jel svi rocky - ji imaju tu kraću getribu ?
Zvonkec, koje boje je tvoj novi Rocky , jel isto crno/plavi ili su neke nove boje ?
Rocky je zakon , ja ću isto zamijeniti variomat , linearnu polutku stavit , novi remen i možda novu getribu .

zvonkec_92:

--- Citat: ropee - 10 Veljača, 2013, 11:12:40 ---a di ste getribu nabavili ,ima li još, i jedno pitanjce za vas dvojicu , jel svi rocky - ji imaju tu kraću getribu ?
Zvonkec, koje boje je tvoj novi Rocky , jel isto crno/plavi ili su neke nove boje ?
Rocky je zakon , ja ću isto zamijeniti variomat , linearnu polutku stavit , novi remen i možda novu getribu .

--- Kraj citata ---
ako ti sad skuter ide max 65 na 7500okr onda imas kratku getribu, u biti srednju getribu imaju ti novi rokiji, nije ona ful kratka ko na silvestronima nego je nekaj izmedu te i ove normalne.. moj je crno crveni *______*

kkihalic:

--- Citat: zvonkec_92 - 10 Veljača, 2013, 07:11:30 ---ja sam na svoj stavio 2 digtunga ispod cilindra, klip mi nejde do vrha nego fali jos 2.+ mm i jos sam stavio glavu sa povecanim komprecionim prostorom..  a kreso ima ravni klip koji ide tocno do vrha cilindra.. nije me puno ostavio. na 100m razlika 2m i to me odma u samom startu dobio a kroz ubrzanje smo potpuno jednaki.. jbg moj skut je jos nov, kvacilo se nije prilagodilo zvonu tak da... ipak moj skut ima samo 52km :) od kako je iz ducana izaso

--- Kraj citata ---
zvonkec nije ravni klip j#bo ga ti...ide malo nutra al nie ko tvoj...

zvonkec_92:
naspram mog je ravni. moj je puuno vise udubljen nego tvoj.. nebitno, ja bum veceras jos namontiro Koso variomat, linearnu, kvacilo od piaggia sa zutim federcicima, 8.5g nove malossi rolice fromMoravče, i zeleni centralni od piaggia :)

bumo vidli kak to sve ide, ak nejde dobro bum metnuo onu jos duzu getribu kaj sam u svabiji uzo..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju