Tehnički kutak > Garaža

Baotian Rocky ;))

<< < (15/18) > >>

zvonkec_92:

--- Citat: Josip-zg - 10 Veljača, 2013, 18:53:24 ---
--- Citat: kkihalic - 10 Veljača, 2013, 00:53:01 ---ma nek se vesele kad su svi fini pićići , ili imaju 2t krš ko ti reli...ugl. nebumo išli na sljeme dok tu dole nije +15 ili više..možemo ovak okolo pa nekud na hasanje il il cugu  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

ovo (crveno) je i mene zabolilo hahahahahh

--- Kraj citata ---
hahaha kreso zakaj nisi detaljnije posliko rokia da se vidi ciji je veci krs...haha  ne boli mene nista. rally plastike su samo poguljene i izbljedile, a kreso tvoje?? sve skrsene i pokrpane limom, i izolirkom 

kkihalic:
ja se nehtjem svađati...meni je relly odvratno ružan ( NE PO STANJU PLASTIKAAAAAAA ) nego po izgledu skutera je FUJ! , ali to je moj ukus , a i tvoj relly izgleda isto kršno ko i ovo moje tak da ne kenjaj...i meni netreba rezervni motor da imam djelova  :icon_thumright:

gilera50:
dobar baotian  :)

kkihalic:
hvala  :icon_thumright:

kkihalic:
šarafilo se danas , veoma smiješna lokacija  :toothy12: , kod Zvonkeca u kontejneru 2x1.5 m...
ugl. išlo mi ulje van kod getribe pa smo mislili da ne dihta dihtung , al se ispostavilo da ima previše ulja pa je baco na iberlauf...
sad motor ide 3x bolje ja sretan  :toothy9: , samo kenja je sj#bo mi se puž i nema brzinomjera  :angry7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju