Tehnički kutak > Garaža
Baotian Rocky ;))
kkihalic:
eto uletio baotian rocky 4T , ipak odustao od 2T...
motor je 2010 godina , 3750 kilometara , nikad registriran...malo je poguljen s desne strane i fali mu desni retrovizor i desni zadnji žmigavac...mašina nikad dirana ni frga ni ništa..
ja super zadovoljan ;D
Od planova na njemu imam sredit te plastike malo kaj su poguljenje sastrane , stavit kit sa starog skuta , skinut ove glupe plave podnice , napravit neki angel eyes naprijed , ofarbat felge u crno sa plavim rubom i auspuh farbat jer je pohrđao..
ivan94:
imao sam i ja takvog, ide solidno, trosi ko upaljac i malo je bolji nego obican kinez... najveca mana na plastikama mu je prednji blatobran i zadnji desni zmigavac jer se auspuh zabija u njega kad sjedne amortizer do kraja, onda se zmigavac nabi unutra... :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:
puno stretnih kilometara :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
kkihalic:
da to možda promjenim auspuh , stavim onaj normalni jer mi ovaj baš i nije neki ljepotan :toothy12:
hvala :hello:
2mario2:
to središ kaj si planiral i tjt... i da želim ti punoooo km bez greške i sudara ikakvih s ovim skutom... :icon_thumright:
kkihalic:
joooooooj mario neka bude problema s njim nek rikava sve se da popravit al da ga opet skršim jer je neko glup da pogleda mrtvi kut poluuuuudio bi...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju