Tehnički kutak > Injection

Purejet trokiranje

<< < (2/11) > >>

Lenko:
Samo ti probaj novu svećicu, pa nam javi rezultat...

Grale:
Nist čudno ja proprdila,ipak skuter dosta vremena pod cokom sad radi pa zaljeva...
Što se tiče emulzije,vjerojatno je se skupilo od 9.mjeseca,al nemaš potrebe se sad zajebavat s tim ako ti je šaraf provrtil...
Dok skines kompletni nosač onda probaj odsarafit ga s križnim il nekim drugim bitom pa stavi druge šarafe...

Lumos_:
evo kratki rezultati..
nova svjecica,zamjenjen benz,casica ociscena i ulje sam sipao do vrha za svaki slucaj,ne gori lampica ali ga nisam dugo stavljao pa nek se nade i to

razultat svega,jos gore trokiranje -.- prije je bar prestalo nakon odredenog predenog puta ali sad konstantno i to cak vec na 30-40-50 a o krajnjoj mogu samo sanjati..
mozda glupo ali uocio sam da na uzbrdicu ide bez ikakvog trokiranja  :icon_scratch: mozda slucajsnost a mozda i ne neznam

stavio sam u prijasnju temu sliku auspuha di mi je napuko sastrane..nikakve razlike nisam osjetio u radu motora osim malo jaceg zvuka..je moguce da ima nesto do toga,meni ne izgleda bas logicki ali stajaznam
da se nije mozda zastopao ili stogod pa da ga gusi.. jer druge ideje nemam  :icon_scratch:

Lenko:
Onda, ajmo dalje...kontrola lamelnog ventila i plavog inektora...

Lumos_:
moze mali help oko lamelnog ventila

plavi injektor je skoro nov,cist ko suza

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju