Tehnički kutak > Injection

Purejet trokiranje

(1/11) > >>

Lumos_:
evo drugari pitanje jedno ako je netko imao slicnu situaciju.. poceo mi zvjerkan trokirati..naime radi se o tome da je iz cista mira poceo trokirati muckati ali samo pod punim gasom,niti sam ga dirao niti sam ista mjenjao,iz cista mira.

Dakle upalim mačora,i nebitno dali krenem odmah ili ga pustim da se zagrije pocne mi trokirati pri punim gasom,napola gasa vozi glatko ko bebina guza ali cim odvrnem ful gas mucka stuca skace trokira..dakle nista drugo sim na punom gasu,a nakon kilometar,kilometar ipo vozi na pola i pod punim jednako,prestane trokirati i kao da nista nije bilo.

ne drzim ga na vlazi,ne drzim ga na hladnom tako da ne vidim u tome problem,svjecica je cpr8e ngk,stavljena kad ju je Grale preporucio,sto znaci  da ima oko 1500 km plus minus otprilike,skidao sam ju da ju bila je smeda u sasvim dobrom stanju,ali sam ju ocistio svejedno..filter zraka cist,ulja ima repsol.. trokira kao da kad se smoci svjecica u lulici,prvo sam mislio da je do toga jer mi se to dogodilo vec posto sam stavi drugu lulicu,plasticnu i ne brtvi bas vodu pa mi ju je voda jednom prolikom namocila..ali evo vec tjedan dana je sha ko barut i ona i vrijeme tako da ne vidim razloga u vodi.

je moguce da je do casice,da je prljava,cistio sam ju 9 mjesecu a sad bi se trebao jakodobro pomuciti da ju skinem jer su mi se zvjezdasti sarafi malo izlizali -.-

Ridi77:
Izvadi stari benzin i stavi novaj pa probaj..

Lumos_:
 benz je tek stavljen..to sam i ja prvo pomislio jer sam ga stavio tu vercer kad je poceo prvi put trokirat..mislio sam da je vodu pokupio u rezervar ali mi nije jasno zasto trokira samo prvih kilometar do dva ..ali probat cu i to s zamjenom benge pa da vidimo..i uocio sam da kad prestane trokirat ako vozim po nizbrdici pun gas i pustim gas u ler i onda opet dam gas zamucka par puta  :angry7:  ako neko ima jos kakve ideje sta bi mogo probat ili provjeriti dobrodosle su  :headbang:

Grale:
Prdla svjećica vjerojatno...

Lumos_:
probat cu prvo nastimati malo zazor da nisam mozda previse povecao kad sam ju cistio a i drugu cu stavit kad uhvatim vremena iako vam kazem ova izgleda ko nova novcata skoro ali mozda izgled vara istina, ali probat cu i to pa javim rezultate

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju