Tehnički kutak > Injection

Purejet trokiranje

<< < (3/11) > >>

Grale:
Bobina?

Lumos_:
pali ko luda..ona nije sigurno provjerio sam struju svu..trokira kao da je recimo mokra svjecica a suh je ko barut i svjecica i instalacije i svi ostali djelovi

Lumos_:
hmm.. trokiranje je prestalo..dakle protekla 2-3 dana pali-vozi..ko puska niti jednom cupno..neznam zasto je poceo trokirati onako iz cista mira,vjerojatno benz ali ovo drugo sto sam napomenuo da krajnju mogu sanjati,za to sam ja bio kriv,odnosno svjecica,poslije objasnim o cemu se radilo jer sad imam opet sranje   :angry7:

vjerujem da se nitko od vas nikad nije i nece sustresti sa necim slicnim,naime sinoc mi se odvidao injektor u voznji  :icon_scratch:
WTF???komplet  zeleni sa casicom lagano se odvojio od masine,cca 2-3 mm  :angry7: kako se to dogodilo?pojma nemam niti mi pada na pamet kakva ideja..ali ne muci me to vec druga stvar,njega sam stego pneumatikom,a prilikom zavidavanja skinuo sam svjecicu da ju ne udarim ili ostetim..usput sam bacio oko na nju i bila je cista ko suza sa ljepom broncanom zuto smedjkastom bojom bas kako treba bit,da je bolja nebi valjala hahah ugl. sve sam to zavidao stego vratio na svoje mjesto,svjecicu  vratio takoder kljuc u bravu kontakt i pali..upalio bez problema ali sranje da vece nemoze bit..trokira u leru,cupka,mucka,preskace,neravnomjeran i nemiran rad motora..skinem svjecicu ona crn ko noc suha i crna,obrisem ju vratim ju opet upalim bacim djir 200 +/- metara i dalje nemiran,skinem svjecku ona crna da crnija nemoze bit..

u cemu bi mogo bit problem da mi zaljeva tako svjecicu odnosno da ne dobija zrak,zato mi i mucka tako,iz auspuha isto cijev na vrhu crna,nikad crnija,čađava sva..ne zelim ga palit vise dok neznam otprilike sta da napravim da mi ne sjebe masinu

plavi injektor ispravan skroz,cist
filter zraka cist

sta da radim,sta da probam napravit da vidim u cemu je problem ili da ga rjesim

Grale:
Nisi dovoljno stegnul pa se otsarafilo...
Zkj si isel sa pneumatikome stezat,sj#bo bus navoj s njim...
Kakve su gumice na plavom i zelenom?

Lumos_:
vjerojatno je do toga da iako sam siguran da sam stegnuo  kolko sam mogo  :icon_scratch:

ne ne ne brini,na malim okretajima sam radio,to je neka mini rucna hehe to sam cisto radi sigurnosti,prvo sam rucno zasarafio i samo za svaki slucaj malo stegnuo s pnmtk.

smede gumice,sve identicne,ljepe ciste,cjele,iste boje,nikakve naznake trosenja napuknuca,nagrizavanja i svega ostaloga..gumice 5+

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju