Tehnički kutak > Injection
Purejet trokiranje
Grale:
Treba ti radapciger da skines magnet.
Možda se lager sa te strane čuje :dontknow:
Lumos_:
a u pi*cku materinu :sad1: ...ma skinuo sam zastitu i upalio sam skuli i gledao ga kako vrti i kad stavim prst na njega osjetim ko da ima elipticnu putanju :icon_scratch: onako osjecam da vibrira..nije na oko vidljivo ali se osjeti na dodir prstom :sad1: i sad mi nije jasno zasto tako vrti.. a vidim da je pun svih sranja,bojim se da stogod nije uslo u njega,da se ostetio
ivek_sr:
Ovak unutra u ležaje izvana nije moglo niš uć jer imaš semeringe, a ak ti ide sve u elipsu to je ili ležaj ili dosjed radilice ili se nekim čudom popigala radilica sa te strane što čisto sumnjam... ako motor puni akumulator i ako imaš svjetla kratka na leru onda namotaji nisu vrisnuli sve je još uvijek ispravno
Grale:
Kolko km ima skuter?
Lumos_:
@ grale : ima 15tkm..odnosno koj manje ali da ne cjepidlacimo
@ ivek : kratka svjetla u leru imam..par puta mi se dogodilo da bi mi kratko svjetlo trepnulo u leru i cak jednom u voznji mi se kratko ugasilo na sekundu i upalilo..ali pretpostavio sam da je mozda zbog vode jer sam ga bas u to vrijeme bio oprao sa miniwashom jer sam morao skinuti neku prljavstinu..
a stavim prst na ono zvono ispred namotaja i osjeti se lagano kao da vibrira..cak i preko ono plastike bez da skidam osjetim vibracije i neko cudno zujanje grebanje..
i evo jucer mi je pocelo da kad palim,stisnem gumb i nece,ne reagira i tako 5 puta i nista ko da ne palim uopce..i onda upali..pa sljedeci put recimo stisnem dugme i on zavrti onaj prvi krug i tisina,nece dalje vrti pa moram tako 2-3 puta..uglavnom snimit cu sutra to paljenje pa stavi tek toliko da vidite o cemu pricam jer mi je tesko ovako bojasnit..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju