Tehnički kutak > Injection
Purejet trokiranje
Lumos_:
Evo miševi jos jedno pitanjce usputno :laughing9: nikakav kvar sad nije u pitanju ali tek toliko da vidimo :happy3:
dakle bio mi je napuknut auspuh kao sto sam vec napomenuo par puta i stavio sliku..i sad mi je frend uletio gianellia,znaci montirali ga gore pa reko da ga propusem malo napravio djir 500-1000 metara tek toliko posto je stajao dosta u podrumu..
e sad..on je meni dao i rolice 4.5g koje je dobio bio uz njega.ja sam vec napomenuo kako su mi sad unutra polinijeve ali nisam siguran koliko grama..samo znam da kad mi stoji na nogari skuli i kad ga odvrnem do kraja skuter mi ode u prevelike okretaje i injektor lampica se upali greska 15..u voznji mi se to do sad nije dogodilo nego samo na nogari,u voznji sam ga rastezao 80 bez porblema ikakvih
e mene zanima dali je ''obavezno'' da ja stvavim te 4.5 bez obzira koje sad imam ili mogu voziti i na ovima..odnosno dali ce sve bit u redu i sa ovima..cim se dobe lakse rolice upaketu pretpostavljam da trebaju ic gore ali eto cisto da vidim vase preporuke u svezi ovoga,dali bi moglo bit kakvih problema i tako :happy3:
Grale:
Pa kak ide skuter s njim?
Ne vjerujem da će mu auspuh dat nešto puno jer nemaš neke velike rezonancije na PJ-u, tak da nemoraš ni lakše rolcie stavljat
Lumos_:
znam znam to za PJ i rezon.
hehe mozda sam krivo formulirao gore pitanje ali nisam trenutno mislio na povecanje nikakvih performansa i icega :toothy9: vec samo dali je ok da ostanu ove polinijeve rolice gore,od koliko god grama da jesu :icon_scratch: :laughing7: dali utjece na ista drugo mixanje rolica i gianelija osim na performance,jer kao sto sam gore reko kad zavrnem do kraja gas na nogari ode u prevelike okretaje pa moram resetirat greske hehehe :laughing9: pa me zanima dali se moze sta sje*at
A sto se tice pitanja kako ide..mogu rec da je prodisao ful :o znam da na pj ne utjece bas stavljanje drugoog auspuha ali osjetno bolji start je dobio,i osjetno bolju akceleraciju u voznji,cak i osjecam na uzbrdicama da vuce bolje nego prije..ocito je onaj stari auspuh bio toliko u ku*cu a ja naviko na to da nisam to ni primjetio dok nisam stavio ovaj..sta god da bilo razliku osjecam i to dobru :laughing9:
imas neko sredstvo za preporuciti za skidanje hrdje,malo je dobio boju od stajanja i vlage pa vise nije onako krom :sad1: pa barem tek tolika ako nista da bude metalno siv cist a ne ovako smed hahha :laughing9:
Grale:
Krom nije ni bil, mislim da ni nema za kupit reversa krom :icon_biggrin:
Ili ga prešmirglaj i pofarbaj ili malo skini tu hrđu s wdom i žičanom četkom lagano,ali opet ti se bude vratila hrđa...
A u vezi rolica, rekel si da imaš kolko,6 g?
To je za serijski spuh preteško, stavi onak između 5-5,3 pa buš videl...
A ak već planiraš uzimat neki spuh,uzmi neki koji je rađen za ajnšpric barem...
Lumos_:
ma i to sta kazes,u crno i bok..
a frend ih je stavljao jos ohoho prije masu i reko je da se ni on ne sjeca od koliko su pa je bubnuo 6..mozda su 5 mozda su mnje mozda vise neznam stvarno,dok ne otvorim nemogu nista konkretno reci.
Evo danas sam napokon ulovio nesto vremena pa cu popodne bit slobodn da ga procackam pa da vidimo sve kako stoji..
i daj mi reci samo,skinuo sam zastitu sa alternatora jer sam cuo nekakvo zujanje cudno,grebanje skripljenje,onako nista u kontinuirano i stalno vec malo zujene malo ne,p opet dva put za redom pa opet nista :icon_scratch: uglavnomkoliko sam uspio oslusnuti ispada da dolazi iz njega..e sad kad am skinuo bio je pun prljavsitne prasine,prakticki pjeska :o i sad ja bi to ocistio pa me zanima koja je procedura skidanja i dal mogu nesto sjebat skidanjem vracanjem i tako to..i cime da ga je najbolje ocistiti a cime ga nesmijem prati ni mazati ni stogod :happy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju