Tehnički kutak > Tuning skutera

Smanjenje potrošnje ?

<< < (7/11) > >>

SlowRider:
Zadnji put kad sam mjerio potrosnju iznosila je 4.3xL evo neka je 4.5 :thefinger: Budem i ovih dana izmjerio jer sam stavio malo manju diznu...  da, kad sam produzio getribu onda nemozes voziti ispod 70, tako da je potrosnja isla do nekih 5L i stalno picim otvorenom cestom.

majic_sk:
j#bote kak vama svima tak malo troši...moj samo sa spuhom i rolicama 4.8g troši 5.7 litara...a dizna 64???

SlowRider:

--- Citat: majic_sk - 25 Lipanj, 2008, 23:24:37 ---j#bote kak vama svima tak malo troši...moj samo sa spuhom i rolicama 4.8g troši 5.7 litara...a dizna 64???

--- Kraj citata ---

Nisu svi skuter isti.

Dino je prodao multivar sa 4.7gr rolicama na isti skuter sa istim setupom, i na tom skuteru su rolice bile preteske. Kada smo stavili 4.4 to je vec bila druga prica...

Na koliko se vrti masina kroz ubrzanje?

majic_sk:

--- Citat: SlowRider - 25 Lipanj, 2008, 23:27:44 ---
--- Citat: majic_sk - 25 Lipanj, 2008, 23:24:37 ---j#bote kak vama svima tak malo troši...moj samo sa spuhom i rolicama 4.8g troši 5.7 litara...a dizna 64???

--- Kraj citata ---

Nisu svi skuter isti.

Dino je prodao multivar sa 4.7gr rolicama na isti skuter sa istim setupom, i na tom skuteru su rolice bile preteske. Kada smo stavili 4.4 to je vec bila druga prica...

Na koliko se vrti masina kroz ubrzanje?

--- Kraj citata ---
neam pojma...nemam obrtaljku...al čini mi se po zvuku da je dosta...brijem da je 9500-10000

"Dino je prodao multivar sa 4.7gr rolicama na isti skuter sa istim setupom, i na tom skuteru su rolice bile preteske. Kada smo stavili 4.4 to je vec bila druga prica..."
ne kužim šta oćeš reć??

SlowRider:

--- Citat: majic_sk - 25 Lipanj, 2008, 23:35:53 ---neam pojma...nemam obrtaljku...al čini mi se po zvuku da je dosta...brijem da je 9500-10000

--- Kraj citata ---

A jbg, imas otvoreniji spuh od ZX-a pa je i za ocekivati vecu potrosnju, ali ipak bi to trebalo ici ispod 5L, 4.5 max.

Sto se tice ovih rolica, sa 4.7gr je imao malo okretaja kroz ubrzanje, medjuubrzanja su bila slaba, kada su stavljene 4.4 okretaji su sjeli na mjesto i skuter bolje vuce, nema rupe....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju