Tehnički kutak > Tuning skutera

Smanjenje potrošnje ?

<< < (6/11) > >>

pitaNS:
slazem se sa tobom kureee da ako vec hoces da ide onda moras da tankujes vise...Ali svakako se treba pozabaviti s karbom da svedes tu potrosnju na neki minimalac, koliko je moguce...

evo ja sam uspeo nekako da spustim potrosnju i sad je oko 4,5-5 l i prezadovoljan sam!

SlowRider:

--- Citat: pitaNS - 25 Lipanj, 2008, 15:43:13 ---slazem se sa tobom kureee da ako vec hoces da ide onda moras da tankujes vise...Ali svakako se treba pozabaviti s karbom da svedes tu potrosnju na neki minimalac, koliko je moguce...

evo ja sam uspeo nekako da spustim potrosnju i sad je oko 4,5-5 l i prezadovoljan sam!

--- Kraj citata ---

Ja sam prezadovoljan jer toliko moj trosi, da imam serijalu onda bih se zabrinuo :drunken_smilie:

vpucko:

--- Citat: pitaNS - 25 Lipanj, 2008, 15:43:13 ---slazem se sa tobom kureee da ako vec hoces da ide onda moras da tankujes vise...Ali svakako se treba pozabaviti s karbom da svedes tu potrosnju na neki minimalac, koliko je moguce...

--- Kraj citata ---

eo moj je sa 12 karbom i serijskim cilindrom, multivar, preradjen usis, manji squish, moja reza... 3,7 litara

dok sad s mikunijem 20, preradjenim cilindrom, i ovim iz potpisa 4,5 - 5,0

SlowRider:
Zato ja vise nikad ne silazim na serijalu zbog 1L benzina, a performanse su sigurno vrijedne 1L vise.

vpucko:

--- Citat: SlowRider - 25 Lipanj, 2008, 18:54:22 ---Zato ja vise nikad ne silazim na serijalu zbog 1L benzina, a performanse su sigurno vrijedne 1L vise.

--- Kraj citata ---

mislim razlika u voznji sa postelanim serijskim i postelanim ovakim preradjenim ili sa base kitom je velika razlika za voznju a potrosnja ako je postelano je 1,5 litra tak da :) hehe go on :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju