Tehnički kutak > Tuning skutera

Smanjenje potrošnje ?

(1/11) > >>

alexm:
NRG MC3 2003 kit malossi 70, malossi multivar i malossi mhr auspuh, dizna 86 . Ako vratim serijski auspuh i stavim diznu 64 da li cu smanjiti potrošnju ili cu samo zajebat skuter ? Puno mi je veca potrošnja s mhr auspuhom nego sa zx-om premda mala razlika u performansama.

hvala

igor.sb:
koji kit malossi, gus?

i kakav mhr auspuh, replica ili sta, ili bas mhr

koji karb, filter? ili gljiva?

ne bi ti nista bilo da si sve napisao kako spada

i koliko ti trosi sad

vidim sad da imas gus i replicu, ako je karb 17,5 s filterom imas cca10 brojeva vecu diznu

alexm:
malossi gus kit, a auspuh je mhr replica, na kvacilu imam ljubicasti centralni i zute federe polini, ostalo je sve original, potrošnja oko 8 litara 100 km, kao sta sam vec napisao, sa leovince zx mi trosi manje a otkada imam multivar ako vozim na max brzini malo duže full mi troši, otprilike 20 kn 6 km...

Ghoul:
8 LITARA!?!?!?!  :o :o :o

meni je sa istim setupom samo sa RRom gore, kad je imo gljivu i diznu 99 trosio 6,5 litara! sad sam vratio airbox gore zbog bezobraznih cijena benzina i trosi oko 5-5,5 litara...

postelaj fergazer obavezno! ili imas rupu na tanku!  :icon_scratch:

da 8 litara...  :sad3:

Crazy Kuree:
LoL u mene sa gusom, prerađenim blokovima, delorto 21+ Gljiva e5 sa 90 diznom i gianelli shotom ne troši više od 7l kad stalno full gas u tebe nebi trebo sa tim trošit više od 5-6l kad ga stalno dereš. očisti filter i sredi taj karb. nema ti to puno veze sa auspuhom jer ti se vrti za jedno 1000 obrtaja više sa mhr replicom

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju