Tehnički kutak > Tuning skutera
Smanjenje potrošnje ?
Rossi:
cek jesam dobro skonto ..dino je na runneru sa multivarom i zx-om imao 4.7 rolnice ??pa je ovaj stzavio 4.4 ..zar to nije prelagano malo slucajno ??? takve se rolnice stavljaju bez multivara ?!kod mene se motor sa 6.1 rolnama vrti na 9500-9700 ..kod njega onda sa tim bi se vrtio oko 13000....
majic_sk:
--- Citat: SlowRider - 25 Lipanj, 2008, 23:38:57 ---
--- Citat: majic_sk - 25 Lipanj, 2008, 23:35:53 ---neam pojma...nemam obrtaljku...al čini mi se po zvuku da je dosta...brijem da je 9500-10000
--- Kraj citata ---
A jbg, imas otvoreniji spuh od ZX-a pa je i za ocekivati vecu potrosnju, ali ipak bi to trebalo ici ispod 5L, 4.5 max.
--- Kraj citata ---
pa znam jer čitam da likovi sa kitovima imaju potrošnju 6 litara i sad meni nije ništ jasno...
baš sam jučer tankao motor nakon napravljenih okruglo 100km i stalo mi je 5.7 litara...
isitna bog tih 100km je prijeđeno divljačkom vožnjom , al svejedno....
p.s. rossi koji ti imaš setup i kolko ti troši??
SlowRider:
--- Citat: Rossi - 25 Lipanj, 2008, 23:41:50 ---cek jesam dobro skonto ..dino je na runneru sa multivarom i zx-om imao 4.7 rolnice ??pa je ovaj stzavio 4.4 ..zar to nije prelagano malo slucajno ??? takve se rolnice stavljaju bez multivara ?!kod mene se motor sa 6.1 rolnama vrti na 9500-9700 ..kod njega onda sa tim bi se vrtio oko 13000....
--- Kraj citata ---
Nee, rijec je o onom cpi Aragonu.
On je imao zx, multivar sa 4.7gr i vecu frgu 17.5 :icon_scratch:
Dok ovaj aragon ima zx, multivar, 4.4gr , serijska frga
Za minarelli LC uz multivar i zx idu 4.4 ili 4.7, sa 4.4 se malo vise vrti i dobro je ako treba cesto u brijeg ici pa uvijek imas okretaja, s tim da je malo losije ubrzanje u usporedbi sa 4.7 rolicama koje su taman.
Sad ovisi koji centralni se stavi, 4.4 i serijski su ok, ali 4.7 i bijeli malossi su bolja kombinacija jer je bijeli nesto tvrdji i drzi okretaje. Federi nesto tvrdji na kvacilo i bez beda ti klize kotac u zalizanom zavoju sa zalizanom gumom ;D ima susa da baci suvozaca na pod...
Ima dosta likova sa serijalama kojima potrosnja ide preko 5, a nemaju cak niti spuh...
Rossi:
--- Citat: SlowRider - 25 Lipanj, 2008, 23:49:32 ---
--- Citat: Rossi - 25 Lipanj, 2008, 23:41:50 ---cek jesam dobro skonto ..dino je na runneru sa multivarom i zx-om imao 4.7 rolnice ??pa je ovaj stzavio 4.4 ..zar to nije prelagano malo slucajno ??? takve se rolnice stavljaju bez multivara ?!kod mene se motor sa 6.1 rolnama vrti na 9500-9700 ..kod njega onda sa tim bi se vrtio oko 13000....
--- Kraj citata ---
Za minarelli LC uz multivar i zx idu 4.4 ili 4.7, sa 4.4 se malo vise vrti i dobro je ako treba cesto u brijeg ici pa uvijek imas okretaja, s tim da je malo losije ubrzanje u usporedbi sa 4.7 rolicama koje su taman.
Sad ovisi koji centralni se stavi, 4.4 i serijski su ok, ali 4.7 i bijeli malossi su bolja kombinacija jer je bijeli nesto tvrdji i drzi okretaje. Federi nesto tvrdji na kvacilo i bez beda ti klize kotac u zalizanom zavoju sa zalizanom gumom ;D ima susa da baci suvozaca na pod...
Ima dosta likova sa serijalama kojima potrosnja ide preko 5, a nemaju cak niti spuh...
--- Kraj citata ---
sorry ...ja konto Dino_Sk sto voza runnera :D
dino_sk:
--- Citat: Rossi - 26 Lipanj, 2008, 00:11:40 ---
--- Citat: SlowRider - 25 Lipanj, 2008, 23:49:32 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
sorry ...ja konto Dino_Sk sto voza runnera :D
--- Kraj citata ---
imao cpi aragona prije runnera :icon_thumright:
potrosnja normalne voznje bez divljanja ili nekog naganjanja 3,9l
potrosnja divljacke voznje oko 5,5-6
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju