I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ljepo,ljepo...al trebal si i ove crne maske bacit u neku boju...npra bijelu, pa da vidiš onda! Daaa i obavezno poliraj poklopac od pumpe i deklo pa da ti sve sjaji! Inaće super, e a daj nisi reko kolko te došlo špricanje i boje...da znam za sebe!
Lijepo izgleda, i mislim da bi mu jebeno sjelo da ispoliraš felge i deklo prijenosa i pumpe vode, bio bi full fensi-šmensi
Citat: exfreerider - 23 Lipanj, 2008, 20:44:14Poznat mi je taj skut,jesi ga kupio tako bez kade Vidim da ti je crvena najdraža boja i lijepo je sve ispalo ali meni je original toyota replica prekrasan i rossi verzija zakon boje da to ti je ona sa forum.hr
Poznat mi je taj skut,jesi ga kupio tako bez kade Vidim da ti je crvena najdraža boja i lijepo je sve ispalo ali meni je original toyota replica prekrasan i rossi verzija zakon boje
Ne sviđa mi se ispolirano, onda imaš s time jako puno zajebancije.. Treba svaki tjedan polirat, nesmeš po prašini... Poklopac vodene če ić od TNT-a, deklo možda drugo, al ne vjerujem, a na felge idu još i crvene trakice.
Citat: OvErLoAd - 23 Lipanj, 2008, 18:36:35Lijepo izgleda, i mislim da bi mu jebeno sjelo da ispoliraš felge i deklo prijenosa i pumpe vode, bio bi full fensi-šmensi Ne sviđa mi se ispolirano, onda imaš s time jako puno zajebancije.. Treba svaki tjedan polirat, nesmeš po prašini... Poklopac vodene če ić od TNT-a, deklo možda drugo, al ne vjerujem, a na felge idu još i crvene trakice.
Di ima za kupit tih trakica??Hvala
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
Citat: noky007 - 24 Lipanj, 2008, 15:54:01Di ima za kupit tih trakica??Hvalahttp://www.pravi-smjer.hr/cca 20kn zaboravio sam koliko metara 5-10? imas svakakih boja i razlicitih sirina
a šta trebam odabrati među svim onim vrstama naljepnica u katalogu??
Dobar rox , fale mu neki detalji ali oke je ......
Serijski ofarbana mi je mnogo lepsa nego sad...