Nisam tebe pitao. Kad je već bezobrazan i zna ocito kakav je signal u cijeloj hrvatskoj, tj kod svih u vikendicama kad on ima dvije svoje, onda neka se ne vadi na pećine nego neka objasni
Nemam ti šta objašnjavati jer ioako nečeš shvatiti a uvlačenje i nekakvu nepotrebnu diskusiju želim izbjeći ali evo...
Mreža je projektirana do obuhvaća veliku većinu važnih prometnica,gradove i slično. Neke zabačene krajeve okružene brdima i kotlinama ne obuhvaća jednako dobro i to se manisfestira lošijim ili nikakvim signalom. Ntko je već rekaoda je mobitel dobar pokazatelj,ako on tamno radi raditi će ti i internet.
Govorim iz iskustva jer mobilni internet imam već godinama.uzeli smo ga za firmu jer nam je trebao na terenu koji obuhvaća veliki dio Hr,koristimo ga na moru jer su klinci cjelo ljeto tamo,žena ga koristi ne relacijama Krapina-Varaždin-Čakove. Ja najviše po Dalmatini,Zadar,Šibenik,Split i već spomenuta Istra. Gdje sam god bio uvijek je radilo bez problema.
Također ne očekuj da će neki laptop iz Pevca za 2999 kn raditi kao neki kvalitetniji.
Nadam se da sam sada ja bezobrazan dovoljno dobro odgovorio tebi finom dečku Bečke škole.
Ne gajim nade da češ se složiti samnom ali to već ide u kategoriju bmk.