Općenito > Generalno o skuterima
Moja prometna
dbara:
Pozdrav, da krenen redon, uglavnon kriv je onaj koji je prolija naftu, nakod 14 miseci su došli iz osiguranja i slikali skut, rekli javit čemo se pa još nisu redikuli jedni. E sad ko je kriv valjda ja nisan jel piše u očevidu tako, slučaj je predat odvjetniku on pomalo rješava to, tuže se županijske i hrvatske ceste, nakupija san brdo papira i čega sve ne. Fala na pitanju kako san, ajmo reč da san se oporavia jedno 90% tako če i ostat, bedrena je full zarasla, kirurg je super zadovoljan mogu pošteno s njon udrit, dok se stopalo cilo iskrivilo, boli ako krivo ugaziš i te gluposti al nadan se boljemu nakon još koje operacije...
robert:
bog im majku. kad će se naši ljudi vratit iz kamenog doba?
proliju naftu po cesti i za malo čovjek izgubi život.
vx:
poznanik je isto tako kliznuo preko ulja, tužio ceste i dobio odštetu, tako da sam siguran da ćeš i ti uspjeti izvući
Antares:
Sve si razmišljam da ja neku tužbu napravim za stanje na cestama u zg. Samo čekam da padnem il da mi rikne motor zbog rupa.
Ponajviše mislim na kocke u jukićevoj i onoj kraj zapadnog kolodvora, rupe na pantovčaku i raskrižju vukovarske i savske kod pruga.
Kako naletim na rupu samo čekam da mi se motor odkvači od ostatka skutera...
3alfa3:
--- Citat: Antares - 23 Rujan, 2009, 12:14:49 ---Sve si razmišljam da ja neku tužbu napravim za stanje na cestama u zg. Samo čekam da padnem il da mi rikne motor zbog rupa.
Ponajviše mislim na kocke u jukićevoj i onoj kraj zapadnog kolodvora, rupe na pantovčaku i raskrižju vukovarske i savske kod pruga.
Kako naletim na rupu samo čekam da mi se motor odkvači od ostatka skutera...
--- Kraj citata ---
A ti ih prelazi sa 5 km/h.
Jos ces dobit kaznu za neprilagodjavanje brzine uvjetima na cesti ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju