Općenito > Generalno o skuterima

Moja prometna

<< < (12/17) > >>

SlowRider:

--- Citat: Antares - 23 Rujan, 2009, 12:14:49 ---Sve si razmišljam da ja neku tužbu napravim za stanje na cestama u zg. Samo čekam da padnem il da mi rikne motor zbog rupa.
Ponajviše mislim na kocke u jukićevoj i onoj kraj zapadnog kolodvora, rupe na pantovčaku i raskrižju vukovarske i savske kod pruga.

Kako naletim na rupu samo čekam da mi se motor odkvači od ostatka skutera...

--- Kraj citata ---

Mogli bi otvoriti temu sa kriticnim tockama sto se tice stanja prometnice, jer stvarno ima mjesta koja su brutalna za prelazak bilo cime... ja ih izbjegavam u sirokom luku...

fic:
Raven jel bi ti bio problem staviti slike motora... ono zanima me kako sad izgleda :(

pixa.93:
dobro si se bome razbio ti.sto sretniji i brzi oporavak zelim

Antares:

--- Citat: SlowRider - 23 Rujan, 2009, 14:46:14 ---Mogli bi otvoriti temu sa kriticnim tockama sto se tice stanja prometnice, jer stvarno ima mjesta koja su brutalna za prelazak bilo cime... ja ih izbjegavam u sirokom luku...

--- Kraj citata ---

Ja isto izbjegavam. Do prošlog tjedna sam vozio normalno jukićevom, al polako prestajem. Osim što mi se sav skuter zaguši i počne trokirat, amortizere ko i da nemam... moram vozit 30kmh.

Tamba SR:
brz oporavak, nazalost i ja znam kako ti je ja se isto sad oporavljam... isto sam se jdva izvuko ko ti samo sto sam ja bio u komi tjedan dana....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju