Općenito > Generalno o skuterima

Moja prometna

(1/17) > >>

dbara:
Kako svi znate ima san prometnu 12.4. malo težu.U jednoj okuci vozeći se u koloni naiša san na naftu prolivenu po njoj, cila okuka je plivala u nafti. I odjedanput me izbacilo iz putanje i odletija san u jedino auto koje je naišlo u taj tren. U njega san se zalipija pošteno doktori su izračunali da je udarac bija jačine 4 tone. Runner je odbačen na drugu stranu a djelovi su bili razbacani uokolo nemilice, skrivila se rama ošla na S, mašina je pukla napolak (cilindar je puka također), volan se skrivija totalna šteta, Kako san udrija u to auto prsima san mu slomija branik i kiler koji san udubija pošteno i lipo me odbacilo na sredinu ceste srića da nije naišlo koje auto inače bi me pokupilo i ono. Rezultat pada je slomljena desna bedrena na 2 mista teži prijelom nje srednji dio koji se odlomija je otiša skroz ispod kostiju, livo stopalo je skroz zdrobljeno i puknuto desno pluće. Isti dan me tilo operirat al zbog puknuća pluća su odustali jer bi in umra na stolu ako bi me operirali. Tako su me otpratili na kirurgiju misleći da če hematom pasti al nije išlo kako su se nadali treći dan navečer san dobija fibru i počeja san rigati krv. Odma su me otpratili na intezivnu dobija san kisik, prigledalo na UZV sve organe koji su bili ok samo su pluća bila problem. Pokupija san bakteriju koja je ušla u pluća i tako su počeli problemi. Dobija san veliku upalu pluća koja je pospješila sve to. U plućima mi se nakupilo CO2 od kojeg san pa u stanje kliničke smrti, tj. u plućima san ima 10,8% a sa 11% se umire tako da su doktori kad su napravili sve šta su mogli rekli mojima sad se možete samo moliti. Respirator je disa za mene, hranilo me priko nosa direkt u želudac miljun cjevi na meni. I nekako san se uspija probudit nakon 3 dana i par dana me poslin odvelo na kirurgiju. Nakon tjedan mi je operiralo obe noge tako da u desnoj iman najdužu šipku koju su imali i 19 šarafa, a u livom stopalu iman dvi brukve i dvi žičice. 25 dana nakon operacije me je puštalo kući s tim da san ima sve skupa 42 dana staža u bolnici. Još ne smin stajati na noge, neman niti jednu dominantnu. Trenutno san u invalidskin kolicima polako stajen na livu nogu, učin se na štake. Dok se na desnu nogu mogu osloniti samo 10% njene težine a potpuno ču stati na nju nakon godine dana i nadan se šetati sa njon inače ukupni oporavak traje 2 god po doktorovin procjenama u mene to ide malo brže jel je volja za sist opet na motor velika. U budućnosti neki jači po mogućnosti yamaha t-max 500 vidi ču još. Skužajte na dužini priče  Fala na podršci.
Evo i slike.

i današnja sa prve kontrole

cvele60:
Sve najbolje i sto brzi oporavak. :icon_thumright:

robert:
prijatelju, pisao si mi sms i pričao da je loše bilo!
tek sada mi je jasno koliko si ti imao sreće!
hvala bogu i majci božijoj da si ostao živ!
svako dobro ti želim!

MaLi_OdvALjivAc:
Video sam odavno sta ti se desilo, samo sad do detalja!! ZNao sam da je gadno, ali ne ovoliko, prakticno si bio na samrti, hvala bogu ziv si!!
Samo da to lepo zaraste i legne na svoje mesto!! Rokaj mleko i mlecne proizvode, samo sto vise kalcijuma, nadam se da su ti to rekli vec!!
Nemam sta drugo da ti kazem osim BRZ OPORAVAK!!!!

SlowRider:
Malo je falilo da se desi najgore :sad1: nadam se da ces ubrzo stati na noge i da ce sve biti kao prije :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju