Općenito > Generalno o skuterima

Moja prometna

<< < (10/17) > >>

sven_vx:
brz popravak...i nije u redu od tog kaj ti je poslo poruku za runnera...jbt ti sav potrgan lezis a ekipa salje poruke dali oces prodat motor umjesto da ti zazele brz oporavak i pricekaju dok se ne oporavis pa da se dogovorite... :angry7:

luna500rr:
Brz oporavak nadam se da vec mos hodati ili da ces ubrzo prohodati. Podsjećaš me na mog pijatelja Miška negdje sam vec bijo napisao st se sa njim dogodilo i njega su vec prekrili krpom rekavsi daje mrtav ali je cudom prezivijo. Sada je 99% oporavljen. Ima isto par sarafa u nozi ali je vec dosta mobilan

dino gp1:
Imao si sreće u nesreći... brz oporavak :icon_thumright:

dbara:

--- Citat: sven_sp180 - 28 Ožujak, 2009, 20:20:13 ---brz popravak...i nije u redu od tog kaj ti je poslo poruku za runnera...jbt ti sav potrgan lezis a ekipa salje poruke dali oces prodat motor umjesto da ti zazele brz oporavak i pricekaju dok se ne oporavis pa da se dogovorite... :angry7:

--- Kraj citata ---

šta ču prodat kramu haha ne bi dobija ni 100 eurića za njega uskoro slike krša hehe...

BlackNaranča:
Sry sto cu dizat stariju temu koja je vec jednom dizana, al drnda ju je nesto bio trazio pa sam pogledao malo.
Sada nakon sto si se nadam se oporavio, a i vidli smo te ja i x-thug i dino prije godinu dana.
Tko je zapravo bio kriv u toj prometnoj i kako je to osiguranje pokrilo štetu?
Jeli ima napredka s tuzbom hrvatskih cesta?
I kakvo ti je stanje danas, nakon godinu ipol dana od nesrece, jesi se skroz oporavio ili i dalje ima vecih posljedica?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju