Općenito > Generalno o skuterima

Moja prometna

<< < (9/17) > >>

Toyota Jarun:
Prijatelju drzi se.... imo si velike srece..... ko i ja samo kaj ja nisam strado na motoru nego na frezi (motokultivator)... skoro mi je nogu odsjeklo... al nije bilo tolko strasno ko ovo... DRZI SE I JA VJERUJEM DA CES PONOVO SJEST NA MOTOR I UZIVAT!!!!

ToNy:
Jebeno stari,slomio ja bedrenu kost ima 2 godine , jos nisam sipku izvadio,pomakela mi se , nije tako cvrsta bila kao kod tebe (nazalost) , kod mene je samo jedna sipka kroz supljinu kosti,50ccm  :toothy9: ... jos uvijek sepam,boli me koljeno,nemogu ga operirat dok neizvadim zeljezo,iskrivis se od staka cili pa se pazi zmaju ... mene cekaju jos dvije operacije najmanje ... :'( i neznam hoce li ikad biti priblizno kao prije jer me na samom pocetku doktor zajeba i umalo kost nije pukla ponovo  :sad3:

monét:
Au... Sav sam se uznojio citajuci ovo!! Mislim da nije lose oziviti temu jer se svatko malo pribere nakon ovoga. Nadam se da si sad vec i bolje, da ne kazem dobro. Priznajem, ne znam bih li imao volje opet sjesti na motor, strahovao bi od svakog zavoja kojeg ne vidim zbog nekog ispred sebe. Kakav je na kraju sudski ishod?

Brla:
stari moj hvala Bogu kaj si ti još živ... želim ti brz oporavak!

Bruno1990:
ajme meni..

hvala dragom Bogu kaj si živ...nedaj se i želim što brži oporavak !!!  :icon_thumright: :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju