Općenito > Propisi

Prva pomoć u mopedu/motociklu

<< < (5/7) > >>

3alfa3:
Imam i ja homologirani spuh, al i to ce bit zabranjeno. Samo originalni dijelovi

Reponja:
To bi samo moglo dovesti do dodatnog pojačavanja mašina i većeg broja ne-stajanja policiji.
Na takvim prostorima živimo, a ni matematika nije loša; lakše je pobjeći nego zaraditi i kupiti
dijelove u protuvrijednosti i do nekoliko tisuća kuna. Mislim, neće policija biti kriva kad bude
provodila glupi zakon, ali oni su prva linija obrane i provedbe tih retardiranih ideja.
Prosto mi ih je žao..  :sad1:

balicdim:

--- Citat: vanjossi - 17 Prosinac, 2012, 18:04:53 ---Kako se može homologirat takav motor u eu ako pod njim ne stane prva pomoć?

Valjda bi proizvođači trebali imati tu brigu a ne mi vozači.

Znači mogli bi se voziti na skuteru/motoru sa refl prslukom kad uđemo u eu?

--- Kraj citata ---

pa brate mili ne vozim bicikl.... iako za današnje zakonske prohtjeve za posjedovanje i vožnju bicikle bi mi trebalo para kao za neki jači midrace setup

--- Citat: 3alfa3 - 17 Prosinac, 2012, 18:30:54 ---Imam i ja homologirani spuh, al i to ce bit zabranjeno. Samo originalni dijelovi

--- Kraj citata ---

kad se bude kupovao skuter bit će fora kao kod kupovine automobila "CIJENA MODELA VEĆ OD....." i bit će mogućnost nabrijavanja modela

ivan94:
alo ekipa, zivimo u hr, u drzavi korupcije i podmecivanja , kod  nas se sve da sredit  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

3alfa3:

--- Citat: ivan94 - 17 Prosinac, 2012, 20:20:30 ---alo ekipa, zivimo u hr, u drzavi korupcije i podmecivanja , kod  nas se sve da sredit  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

--- Kraj citata ---

Al neki od nas odu i van HR sa motorom  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju