Općenito > Propisi
Prva pomoć u mopedu/motociklu
luka ns:
sve manje korupcije i kod nas ima
balicdim:
--- Citat: ivan94 - 17 Prosinac, 2012, 20:20:30 ---alo ekipa, zivimo u hr, u drzavi korupcije i podmecivanja , kod nas se sve da sredit :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
--- Kraj citata ---
što se tiće prva pomoći zašto podmićivat za stvar koja košta 50ak kn :icon_scratch:
a što se tiče ostalih stvari korupcije tu je plava novčanica jer iako svi vole žuto i plavo izammi osmjeh na lice
ivan94:
--- Citat: 3alfa3 - 17 Prosinac, 2012, 20:29:22 ---
--- Citat: ivan94 - 17 Prosinac, 2012, 20:20:30 ---alo ekipa, zivimo u hr, u drzavi korupcije i podmecivanja , kod nas se sve da sredit :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
--- Kraj citata ---
Al neki od nas odu i van HR sa motorom ;D
--- Kraj citata ---
ma i ovi izvan granica se daju podmitit :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
tommy:
mene zanima hoće li se ulaskom u eu osim ove prve pomoći, prsluka i tih stvari što govorite promjenit i neki glupi zakoni koji su sad na snazi u rh. mislim na trajnu registraciju mali tablica, dobivanje a1 kategotije sa b kategorijom... ima još tih debilni zakona kod nas kao što je zakon da mopedi trebaju ić uz rub kolnika...
paprikash:
na mom suvozačevom cicu ima nosač za prvu pomoć :icon_tongue:
a uspod cica strpam 6 litara mlijeka i 2 mini pizze :toothy12:
a kad sam kupio skut u austriji, došla je pod cicom mini prva pomoć, istekla ali opet nek ima
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju