Fuj švabo a pogotovo fuj fuj opel , sam uvijek govorio , međutim ove godine u 1. mjesecu u nekoj trampi uzmem astru g 1.7 td (50 kw GM motor) 4. opel a govorio sam da nece bit vise al ajd da probamo.
ma auto me đabe koštao , ja reko ko ga yebe koturat ce se, svi su govorili da se necu vozit po zimi!!
međutim kak sam ju uzeo nakon 2 dana je bilo -20 , mala upalila tako da nisam mogao doc do sebe, (al je bila sam prva brzina sledio se)dok se nije ugrijao mjenjač- to sanirano) i ja sam se vozio 7 mjeseci s tim autom, bez ikakvih problema!
napravio 12000 km u 7mj , (osim mjenjača sto je rjeseno isti dan , bilo neko cudno gusto ulje unutra)
mana: - auto ide nikak , ja sam ju zvao NEKRETNINA
- trošila je blizu litru ulja na tisucu kilometara
- teško sam ju prodao
prednosti: - 12000 km 7 mjeseci (bez servisa ko zna kad je bio prije) nisam ni lampicu promjenio, nista, (osim tog mjenjača sto sam znao kad sam uzimao, rečeno mi je) apsolutno nista nisam radio na njoj jer nije bilo potrebe
- a najbolje od svega 5.5 litara grad, 4 kruzanje otvorenom cestom (ko se potrudi moze i manje)
i nek svi znaju taj auto se mora lagano vozit jer brzo NEMOZE (ko i svaki opel
) i nema brijanja s njim jer sam temperatura ode u nebesa,i srče ulje, turbinu ima al ko da nema (ispravna je bila) kompresija odlicna,
sve u svemu ko je procitao litaniju svaka mu čast
još jednom Boze oprosti sto sam stao u stranu opela , al eto nevolim širit dezinformacije