Općenito > Propisi

200cc pod tabelu od 50cc

<< < (6/15) > >>

EdoSP:
lijepa bosna  ;D niko ne konta razliku izmedju 50 i 180ke,slikali me na 105 km/h,otisao u stanicu,jos mene ubjedjuju da gilera runner 50 kubika moze toliko ici  :headbang:

ivano_007:

--- Citat: danc00 - 08 Prosinac, 2012, 02:56:44 ---Kad sa 50ccm ideš preko 50km/h plačaš kaznu zbog tog jer ti moped ide više nego je dozvoljeno za mopede do 49ccm. A ako bi te ulovili sa 200ccm mašinom, riskiraš kaznu i to što nemaš A kategoriju, jer tad upravljaš motociklom, a ne mopednom :dontknow: Barem bi te ja tak kaznil :toothy12: Eto zato je to preslagivanje kažnjivo...a sad kolko se policajac razme i kolko ima volje utjerivat pravdu ja ne znam...ali u prekršaju si totalno.

--- Kraj citata ---
Sve si rekao sa ovom rečenicom. Ti bi kaznio al tako to ne ide..I samo da priupitam još dva pitanja dakle prijatelj mi ima od Baotiana 125ccm mašinu na malim tablicama i ide mu po GPS-u skuter 85-90 dok sa druge strane drugi frend ima naturpijan Kymco People 50 ccm i ide mu po GPS-u 95 km/h pa mi objasni zašto bi ovaj prvi bio u većem prekršaju nego li ovaj drugi ? I drugo pitanje je koja je procedura utvrđivanja koju mašinu imaš unutar skutera ? Hoće li ti to policajac na licu mista šarafit motor i vadit klip i cilindar ili..?!

steeef:
isto su u prekršaju i jedan i drugi,samo kaj za 50cc 2t imaš električnih blokada koje moreš probat barem upalit na vanrednom tehničkom..
također nije isto blokirat 125cc kinesku mašinu koja ide ko seriski 50cc 2t ili mašine 200cc od vxra o kojoj se tu govori il od npr 180sp.
niko ti nebude na licu mjesta šarafil ali ako skuže da mašina nije koja bi trebala bit onda ti mogu zapljenit motor i raskupusat,vještačit itd..e to je onda cina cifra na kraju za platit

Grale:
Po meni ista stvar dal imal samo odlokiranu 50-tku ili mašinu od sp-a...
A i po zakonu vjerojatno...
Vxr ili neku drugu 4t mašinu nebi stavljal gore baš iz razloga, jer svako ko se imalo kuži u neku osnovu 2t i 4t, skuži razliku...
Ovak recimo murja te zaustavi radi rutinske kontrole, a ti imaš gore 180 2t malu tablicu, nebudu ti niš, jer to većinom nebudu skužili razliku, a ako te zaustave sa 200+ 4t mašinom, barem 50 % njih bude skužilo razliku, barem po zvuku, i ako njim se bude dalo zajebavat s tobom, vode te na tehnički...
Po meni je veća šansa popušit kaznu s 4t mašinom, nego s 2t,iako je vx majka,ako imaš vozačku, prišarafiš gore kaj oćeš i nemaš brige :icon_biggrin:

ivano_007:

--- Citat: steeef - 08 Prosinac, 2012, 14:09:30 ---isto su u prekršaju i jedan i drugi,samo kaj za 50cc 2t imaš električnih blokada koje moreš probat barem upalit na vanrednom tehničkom..
također nije isto blokirat 125cc kinesku mašinu koja ide ko seriski 50cc 2t ili mašine 200cc od vxra o kojoj se tu govori il od npr 180sp.
niko ti nebude na licu mjesta šarafil ali ako skuže da mašina nije koja bi trebala bit onda ti mogu zapljenit motor i raskupusat,vještačit itd..e to je onda cina cifra na kraju za platit

--- Kraj citata ---
Da li je moguće da ti one zapljene motor ako je registriran, sa papirima i ti kao vozač potpuno ispravan ?! Zato i velim već ako ćeš pripasavat drugu mašinu da ne budeš pohlepan pa od Tmaxa staviš mašinu nego staviš 125 ccm il 150 ccm..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju