Općenito > Propisi
200cc pod tabelu od 50cc
DinzPula:
Dal se to moze napravit na el.blokadu i koliko je zaeb****** za registrirat itd..
Mikac21:
--- Citat: DinzPula - 06 Prosinac, 2012, 19:10:21 ---Dal se to moze napravit na el.blokadu i koliko je zaeb****** za registrirat itd..
--- Kraj citata ---
kodmene jedan u blizini je stavio na novu gileru sp50 mašinu od Vxr-a 200..ima malu tablicu i sve,al samo me zanima kako prolazi na tehničkom :dontknow: em 3 puta jača mašina em je 4T a u papirima 2T,,,garant mu stari radi na tehničkom :laughing7:
DinzPula:
Ma dobro to dal je 4t ili 2t bi se dalo sredit,nego da ja cisto dodem na tehnicki i da to proba ici 50 km/h (ma i da odstupa 10-20 kmh gore dole bi isto proso) samo dal se to da,jer iskreno tehnicki kao tehnicki me cak i ne zanima,tamo prolazim nego vanredni ako me dofuraju da to nekako ide 50 elektricki...
Mikac21:
--- Citat: DinzPula - 06 Prosinac, 2012, 19:56:29 ---Ma dobro to dal je 4t ili 2t bi se dalo sredit,nego da ja cisto dodem na tehnicki i da to proba ici 50 km/h (ma i da odstupa 10-20 kmh gore dole bi isto proso) samo dal se to da,jer iskreno tehnicki kao tehnicki me cak i ne zanima,tamo prolazim nego vanredni ako me dofuraju da to nekako ide 50 elektricki...
--- Kraj citata ---
to nemožeš naredit,moraš imat neku štelu,jer inače te mašine nemaju blokade
steeef:
nema elektricne blokade za 4t.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju