Općenito > Propisi
200cc pod tabelu od 50cc
igor.sb:
--- Citat: danc00 - 08 Prosinac, 2012, 02:56:44 ---Kad sa 50ccm ideš preko 50km/h plačaš kaznu zbog tog jer ti moped ide više nego je dozvoljeno za mopede do 49ccm. A ako bi te ulovili sa 200ccm mašinom, riskiraš kaznu i to što nemaš A kategoriju, jer tad upravljaš motociklom, a ne mopednom
--- Kraj citata ---
glupost na kvadrat, upravljas onim sto pise u papirima
kaznu za kategoriju ne mozes dobiti, jer bi pisalo taj i taj upravljao mopedom npr. gilera runner 50 registracijskih oznaka ta i ta, za koju nema odgovarajucu kategoriju
:laughing6: :laughing6:
a ove price, meni rekao policajac to i to, dozivio sam to njihovo to i to na vandrednom tehnickom, da bi nakraju ispalo da kazna od 500kn nikad nije stigla, jedinu stvar koju je trebao ispuniti (prekrsajni nalog) nije napravio kak spada, a bio je najpametniji tamo zajedno sa svima radnicima teh. stanice ::)
*JOHNSON*:
--- Citat: igor.sb - 08 Prosinac, 2012, 03:29:10 ---
--- Citat: danc00 - 08 Prosinac, 2012, 02:56:44 ---Kad sa 50ccm ideš preko 50km/h plačaš kaznu zbog tog jer ti moped ide više nego je dozvoljeno za mopede do 49ccm. A ako bi te ulovili sa 200ccm mašinom, riskiraš kaznu i to što nemaš A kategoriju, jer tad upravljaš motociklom, a ne mopednom
--- Kraj citata ---
kaznu za kategoriju ne mozes dobiti, jer bi pisalo taj i taj upravljao mopedom npr. gilera runner 50 registracijskih oznaka ta i ta, za koju nema odgovarajucu kategoriju
a ove price, meni rekao policajac to i to, dozivio sam to njihovo to i to na vandrednom tehnickom, da bi nakraju ispalo da kazna od 500kn nikad nije stigla, jedinu stvar koju je trebao ispuniti (prekrsajni nalog) nije napravio kak spada, a bio je najpametniji tamo zajedno sa svima radnicima teh. stanice ::)
--- Kraj citata ---
Igore jel to kod nas u brodu bilo ??'
Inace pa nisu drotovi tolko glupi da nevidi razliku izmedu masine od 50 ccm i od 200ccm jedino ti preostaje nemoj ga registrirat i samo im bjezi :DD
Domba:
Ljudi koji vam je? Pa nemozes dobiti kaznu jer imas vise kubika, to mora ici na vjestacenje masina, rastavljati bla bla, moraju imati dokaze. A to nitko nece raditi, prekomplicirano.
A i bas me zanima koliko od vas tu moze prepoznati da li je na masini 50 ili 70ccm kit. Dakle bez otvaranja bez paljenja bez skidanja sa rame. Dakle da stanete i gledate mašinu.
A da ne pricamo koliko moze prepoznati recimo 125 masine sa vecim 180 ccm? Dakle da vidis skuter u gradu i da ga gledas ovako sa starane.
I za 2t ili 4t isto treba vještanje, jel zvuk mašine nije bitan, bitno je da ne prelazi gornju granicu. Tako da sve u svemu ljepo mozes dobiti kaznu za prekoracenje brzine, tehnicki neispravno vozilo, i platiti vanredni tehnicki, pa ako ga opet ides regati jos jedan tehncki i nravano sve sto ti treba da ga blokiras opet na 50kmh.
danc00:
--- Citat: igor.sb - 08 Prosinac, 2012, 03:29:10 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Vaou šta si pametan Igor, a da citiraš do kraja i sam bi videl kaj sam napisal baš pored toga di je kraj tvog citata...di piše da je to po zakonu ili da tak rade policajci, zato nemoj govorit da je neke glupost, tj tuđe mišljenje jer tim vrijeđaš a da rezimiramo vrijeđanje je zabranjeno na forumu, barem bi ti to trebal znati.
@Domba- ja sam mislil na zvuk mašine kao specifičan zvuk za 4T a ne na razinu buke :icon_thumright:
No nebitno, iskreno meni to nema smisla, a ako neko ima volje nek to radi, ali bez veze mu nema prolaza na tehničkome, mada i sa vezom ja ne znam koji savjestan čovjek bi ga pustil, ma da mi je i brat ne bi ga pustil na tehničkome da stavi na 50ccm skuter 200ccm mašinu, pa nismo na divljem zapadu!
steeef:
rijetko ko bude danas na tehničkom zbog 100 kuna mita riskiral posel..ja znam da ja prvi nebi to napravil.lako još to..nego dok te pandur snimi npr na 90 100 a imaš malu tablicu..
nije isto blokirat 50cc skuter na 55 na sat ili vxr ili sp mašinu.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju