Općenito > Propisi
200cc pod tabelu od 50cc
zejenooki_18:
i da imas za 50 ccm dobit ces kaznu ako se dokaze da je makina prako 50 ccm rekao mi policajac a to se uopce ne isplati radit pogotovo zbog prometnih itd
danc00:
--- Citat: pralas - 07 Prosinac, 2012, 23:10:15 ---
--- Citat: svbeljan - 07 Prosinac, 2012, 23:07:50 ---ne mozes dobit kaznu za vozacku jer ti zapravo vozis tehnicki neispravno 50ccm vozilo
--- Kraj citata ---
točno,jedino ako nemas polozeno ni za 50 ccm...
kazna ti je ako te ulove nova rega pa racunaj kolko kosta,nije skupa ali nije u tome problem,caka je ako napravis prometnu,neko nastrada ili slično,jebat ces ježa
--- Kraj citata ---
Kak točno? Aj mi reci ide policajac s tobom na tehnički, tehničar krene na valjdak i skuter okrene max kolko valjak može pokazat a to je oko 90 ak se ne varam, pa veli da je to 4T a ne 2T...kaj zapravo nisu glupi i sami će skužit...pa nek skuže da je to za A kat...pa ovo pa ono i eto.
Ja mislim da ne da će dobit jednu kaznu nego mali miljun...uostalom takav scenarij neću ni zamišljat, pa ko bi to otplatil.
steeef:
--- Citat: playaa - 07 Prosinac, 2012, 16:50:51 ---pa reci onda da nema kruva od toga,a ne da se ljudi zapitkuju i dalje :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
nema tu kruva :icon_biggrin:
ivano_007:
Samo da vas pitam zašto mislite vi svi da je mašina od 250 ccm na skuteru od 50 ccm više kažnjiva nego što je kažnjivo kad vaš skuter serijala ide više od 50 km/h il da je to pripasavanje mašine više kažnjivo nego kad vi stavite kit na skuter ? Ako skuter ide više od 50 km/h ili kolika su već dozvoljena odstupanja boli njih briga jel unutra 63 ccm il 72 ccm il 150 ccm il 250 ccm..Poanta svega je da ste pred zakonom izjednačeni i vi što ste stavili kit i vi što ste skinuli blokade sa serijskog skutera pa vam ide više od 50 km/h i vi što ste stavili mašinu od 250 ccm na 50 ccm !! P.s. Nebih ti ni ja baš preporučio da staviš 250 ccm odnosno toliko jaku mašinu jer nemoj sam sebi zagorčavat stavi max 125 ccm i vozi se bez problema.. :toothy9: :toothy10:
--- Citat: DinzPula - 06 Prosinac, 2012, 19:10:21 ---Dal se to moze napravit na el.blokadu i koliko je zaeb****** za registrirat itd..
--- Kraj citata ---
Sve se može napravit kad se hoće..
danc00:
--- Citat: ivano_007 - 08 Prosinac, 2012, 02:02:27 ---Samo da vas pitam zašto mislite vi svi da je mašina od 250 ccm na skuteru od 50 ccm više kažnjiva nego što je kažnjivo kad vaš skuter serijala ide više od 50 km/h il da je to pripasavanje mašine više kažnjivo nego kad vi stavite kit na skuter ? Ako skuter ide više od 50 km/h ili kolika su već dozvoljena odstupanja boli njih briga jel unutra 63 ccm il 72 ccm il 150 ccm il 250 ccm..Poanta svega je da ste pred zakonom izjednačeni i vi što ste stavili kit i vi što ste skinuli blokade sa serijskog skutera pa vam ide više od 50 km/h i vi što ste stavili mašinu od 250 ccm na 50 ccm !! P.s. Nebih ti ni ja baš preporučio da staviš 250 ccm odnosno toliko jaku mašinu jer nemoj sam sebi zagorčavat stavi max 125 ccm i vozi se bez problema.. :toothy9: :toothy10:
--- Citat: DinzPula - 06 Prosinac, 2012, 19:10:21 ---Dal se to moze napravit na el.blokadu i koliko je zaeb****** za registrirat itd..
--- Kraj citata ---
Sve se može napravit kad se hoće..
--- Kraj citata ---
Kad sa 50ccm ideš preko 50km/h plačaš kaznu zbog tog jer ti moped ide više nego je dozvoljeno za mopede do 49ccm. A ako bi te ulovili sa 200ccm mašinom, riskiraš kaznu i to što nemaš A kategoriju, jer tad upravljaš motociklom, a ne mopednom :dontknow: Barem bi te ja tak kaznil :toothy12: Eto zato je to preslagivanje kažnjivo...a sad kolko se policajac razme i kolko ima volje utjerivat pravdu ja ne znam...ali u prekršaju si totalno.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju