Općenito > Propisi
200cc pod tabelu od 50cc
zejenooki_18:
na 4t moze ici blokada ima mi je frend blokada ga izasla 35 kn vrhunski elektricar,,inace blokada je na masini 125(4t)a sto se tice toga imao sam na runneru 50 ccm masinu od 250 ccm ne isplati se zahebavat panduri nisu glupi probiju te odmah s tim da dobijes kaznu za vozacku i salju te na tehnicki jer je motor tehnicki neispravan skidanje tablice itd srecom to sam sve izbjegao vjeruj vise ti se isplati polozit zakon je zeznut a drzava treba evra :icon_thumright:
danc00:
Baš tak, ne isplati se s tim jebat, kazne su danas ogromne, i kad realno pogledaš vozačka ti je najjeftinije rješenje, pital sam pandura i reko je od 5-15K je kazna za nemanje kategorije, a sad si ti računaj koju bi ti kaznu dobil da te ulovi sa 200ccm mašinom na malom tablicom kako juriš preko 50km/h...kredit bi moro dizat da platiš kaznu.
Položi vozački, kupi neki stariji 4T skuter i vozi se ko čovek bez blokada, bez da gledaš iza sebe i najvažnije bez straha....
Kak bi rekel nisam tolko bogat da kupujem jeftino, tak i to jeftino te na kraju izađe skuplje :icon_thumright:
svbeljan:
ne mozes dobit kaznu za vozacku jer ti zapravo vozis tehnicki neispravno 50ccm vozilo
zejenooki_18:
ako se dokaze da vozis tehnicki neispravno vozilo znaci ako se dokaze da upravljas masinom od 250 ccm mozes dobit kaznu,,da kazne ne vrijede tko bi polagao pola nas nebi imalo vozacke..
pralas:
--- Citat: svbeljan - 07 Prosinac, 2012, 23:07:50 ---ne mozes dobit kaznu za vozacku jer ti zapravo vozis tehnicki neispravno 50ccm vozilo
--- Kraj citata ---
točno,jedino ako nemas polozeno ni za 50 ccm...
kazna ti je ako te ulove nova rega pa racunaj kolko kosta,nije skupa ali nije u tome problem,caka je ako napravis prometnu,neko nastrada ili slično,jebat ces ježa
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju