Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 41 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: tommy - 12 Kolovoz, 2013, 16:45:29drndy ja sam ti rekao šta je, sve mi se sastalo, moram odlučit između virovitice i ovih događanja kod kuće, do sutra navečer ću odlučit i bit ćeš obavješten, pare nisu problem i nije mi bitno išlo nas 5 ili samo ja i ti.. kao da su to neki veliki troškovi i ko se god izvlači da ne može skupit 200-300kn za gorivo, LAŽE Pocetna cifra o troskovima za nas dvojicu je bila skoro 450-500 kn po glavi, sad ispada 200-300 kn, ono ko tu koga nes ti problema pitat u babe 100-200 kn
drndy ja sam ti rekao šta je, sve mi se sastalo, moram odlučit između virovitice i ovih događanja kod kuće, do sutra navečer ću odlučit i bit ćeš obavješten, pare nisu problem i nije mi bitno išlo nas 5 ili samo ja i ti.. kao da su to neki veliki troškovi i ko se god izvlači da ne može skupit 200-300kn za gorivo, LAŽE
pitanje za organizatore moze li mene netko drugi prijaviti posto postoji mogućnost da moram raditisubotu do 12?
nije da serem protiv nekog ali stvarno kake su to akcije da nemozete skupiti 300kn i dati covjeku i doci vidjeti nesto ljepo i zabaviti se..ZA SAMO 300KN jebenih..pa ja bi da mi Aerox ne trosi 5.5L i da mogu dobiti slobodno doletio iz fakin Dubrovnika...da imam nekog vxr-a 200 ili slicno nebi razmisljo o nedolasku
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
a koji je tvoj problem?
Kratko i jasno - bez vozacke nemas kaj radit na cesti. Boli me k**ra* koliko dobro znas vozit.
ako mislis na mene, ne hvalim se.. samo sam rekao da toliko koliko neki trebaju izdvojiti za 3 dana i put od par stotina km ja potrosim u vecer, a vjerojatno i oni... samo je tesko odvojiti sa strane nekima....