Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 22 Gostiju pregledava ovu temu.
ja sam svojima rekao prije 2 dana samo da idem u petak iza rucka u viroviticu, starog ne vidim, pa cu ga pozdraviti prije pokreta uglavnom, sator nemamo pa cemo se snaci.. ja cu pokusati neki frizider u obliku torbe naci kako bi koliko toliko hladno pice imali do virovitice... za tamo je eladio rekao da ima struje .. ako ne, javite, uzeti cemo par kg UREA-a i nek netko donese neki veci objekt u kojeg se nalije voda i imamo ultra hladno pice
Kratko i jasno - bez vozacke nemas kaj radit na cesti. Boli me k**ra* koliko dobro znas vozit.
drnda ak popijes u jednoj veceri 200-300kn mogo si ostat doma 3-4 veceri i mogo si solo doc, ak cemo tvojom logikom
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
bez kašete mandarina i pokoju lubenicu ne dolazi na SH samo zdrav život
bas sam maloprije podijelio 8 lubenica i pojeo jednu... nisam se sjetio pobrati par komada a zdrobljeno sve jer treba cistiti zemlju... pokusati cu koju nabaviti pa ponijeti , bez brige...ako netko zeli ici, nek se javi sto prije... sve se da razgovorom rijesiti , pa i starci...
super, ako ne bude u mene ima u tebe... dat ces ruke sutra,ako se rega skuter idemo na more sa skuterima i popodne imamo akciju ciscenja auta i sve stvari vec pripremiti za putdinje se pune votkom inace
Šta je s ekipom iz Vukovara, zla li netko kad kreću i ostalo? nisu baš aktivni ovdje koliko vidim a išao bi s njima jer nisam našao nikog iz Osijeka da bi htio ić sa 50ccm. skuter je spreman, samo mi treba netko da neidem sam
e neno, nisi nabavio kajiš za gugija