I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
Kako znaš da je dobra ? Jesi merio ?
Jesi zamjenil lamelice?
Odkud si ti?Pogledaj po forumu, ima neko valjda lamelice viška za prodat...Evo ili naruči prek webshopahttp://www.mojskuter.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=2232&category_id=28&option=com_virtuemart&Itemid=142
Baš iz kc?Pa naruči ove s webshopa, sumnjam da se buš vozil sad po ovoj zimi svejedno...Ili nazovi skutermoto ili amitrade, pa ih pitaj dal imaju, morem ti ih ja podić, pa ti ih dam u subotu...
Od par factorya u hrvatskoj, na dva njih puknu lamelice i zgori injektor u istom tjednu Da, amtirade ima polini, a skutermoto malossi,pa ih pitaj za cijenu...Ja mislim da ih 6 komada ide u kompletu, kojih 150-160 kn...
zato ima stef doma nove polini karbonske lamelice,jos zapakirane ORGINAL haha,gumice takodjer....skoro pa bi pomislil da je to factory iz plavsinca
Citat: steeef - 06 Prosinac, 2012, 21:12:43zato ima stef doma nove polini karbonske lamelice,jos zapakirane ORGINAL haha,gumice takodjer....skoro pa bi pomislil da je to factory iz plavsinca Eto bitno dok sam te ja pital dal imaš, nemam nemam Također ni gumice Eto kontaktiši štefa i uzmi od njega
Zakaj misliš da je iz Plavšinca, moj je, iz Koprivnice. Jesu karbonit ili karbon te koje ti imaš?
de neznam ja koga si ti pital...ni kad
Citat: zvone_16 - 06 Prosinac, 2012, 21:52:27Zakaj misliš da je iz Plavšinca, moj je, iz Koprivnice. Jesu karbonit ili karbon te koje ti imaš?Zato jer je liku iz plavšinca na narančastom factoryu zgorel injektor i pukle lamelice...A ono slučajnosti Karbonske polini ima on ja mislim...Citat: steeef - 06 Prosinac, 2012, 22:02:15de neznam ja koga si ti pital...ni kad