Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Tomosom i skuterom po balkanu - Marko8 & Puch Rulz - SUMMER 2013
Guje:
Dosta bolji put je da idete na Brčko pa onda se spustate na Tuzlu, pa Sarajevo...
Samo nisam mogao da oznacim bas tacan put...
Sretno a u Brčko mozete svratiti na kafu, sok, kolače :laughing7:
Marko8:
Nećemo ići tom rutom, ulazimo u BiH odmah iz SB, idemo na Derventa - Doboj - Zenica - Sarajevo - Mostar - Dubrovnik, tamo imamo prvo noćenje, to je ugrubo nekako ruta preko BiH, išao sam par puta autom dole pa dosta poznam baš taj put, tako da nam je to nekako najjednostavnije.
Hvala na ponudi za kavu, sok, kolače, ali nam nije baš usput, možda u nekoj drugoj turi! :icon_thumright:
kurbla001:
odlična ideja, svaka čast, nego me zanima jel primate koga sa strane za put....ja bih se pridružio ako ču biti slobodan tada.....
Marko8:
Malo mi je teško napisati ti odgovor na ovo, mi smo dosta ozbiljni, a preko foruma opet neznaš nikada s kim imaš posla, ne bi primili nekog klinca koji taj dan kada se kreće neće mu starci dati, neće imati novaca, kojem motor nije spreman na put itd itd, ne želimo kaskati u mjestu radi nekoga, neželimo izvisiti par dana prije, ako si ozbiljno zainteresiran i imaš dovoljno avanturizma u sebi, možemo se dogovoriti, nije problem :icon_thumright:
Dejan_22:
Jedan refresh, moram pohvalit momke, opako se pripremaju. Speedfight je dobio nove šlapice (Pirelli), veliki servis, produžena je registracija. Detalje ostavljam da vlasnik objavi :icon_biggrin:
Dok Tomos je dobio novi lak, ili bolje rečena kompletno je plastificiran, nova struja je gore, ugrađen akumulator i još hrpa elektronike (LED osvjetljenje cijelog motora, priključci za navigaciju, indikatori). Danas je stigao i novi klip, idući tjedan pada i rega. :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju