Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Tomosom i skuterom po balkanu - Marko8 & Puch Rulz - SUMMER 2013

<< < (10/18) > >>

Marko8:
Uff odrađeno je svašta, obje gume Pirelli, servis, novi akumulator, reparacije uljne pumpe, ispravak centralnog nogara, mala preradica na auspuhu i lakiranje auspuha, produljenje registracije, imam još jednu sitnicu za obaviti i spreman sam, samo čekam malo toplije vrijeme  :headbang:

Danko se isto opasno priprema, čeka ovaj klip da mu stigne da može sastaviti motor i na registraciju i onda je spreman i on  :icon_thumright:

Određen je datum, kreće se na put 7.6. ako se ništa ne promjeni dotada, ostavljamo to podložno promjenama, ali bi tako trebalo biti!

Mirko S. Zlikovski:
Išao bi i ja svama,več duže vrijeme planiram tako nešto ali nemam skime a u grupi je svakako zaniljivije i sigurnije.
Nisam neki klinjo kojem tata i mama neče na dan putovanja dat da ide ili nema love da motor pripremi za putovanje jer ja u svakom slučaju imam i sredstava i volje za tako nešto,imam 33 godine sam da se zna da nisam kikić neki.

Stroj je baotian 125 standardan dobro razrađen 10500 kilometara ali sutra idem po kit 170 ccm i novu radilicu i novi frgić tak kad to sve složim bit če praktički nova mašina i vjerujem da nebi trebao imat nikakvih problema slijedečih 10 000 kilometara.Za skuter sam posebno dao napravit nosače za side boxove tako da če top box bit 50 ltr i side boksovi 2 po 30 litara.još nisu gotovi ali čim budu postam slike.

Uploaded with ImageShack.us

Na stroju su nove papučice bridgestone molas ML50

Uploaded with ImageShack.us

ak me primate u ekipu volje,sredstava i mogučnosti imam može ova tura za zagrijavanje a po povratku ko može ja bi nekud i dalje ako ko ima volje i mogučnosti.

Marko8:
Javi se na pp pa ćemo se dogovoriti ako si tako zainteresiran šta i kako  :icon_thumright:

zekozna:

--- Citat: Marko8 - 08 Siječanj, 2013, 04:30:50 ---Nećemo ići tom rutom, ulazimo u BiH odmah iz SB, idemo na Derventa - Doboj - Zenica - Sarajevo - Mostar - Dubrovnik, tamo imamo prvo noćenje, to je ugrubo nekako ruta preko BiH, išao sam par puta autom dole pa dosta poznam baš taj put, tako da nam je to nekako najjednostavnije.

Hvala na ponudi za kavu, sok, kolače, ali nam nije baš usput, možda u nekoj drugoj turi!  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Ako poželite prespavati u Sarajevu, imaš broj....
Mislim da vam je za prvi dan sasvim dovoljno 230 km, onako za zagrijavanje, a za dalji put se onda taj dan možete natrpati ćevapa, raznih pita, kebab koji za put,...
Imam stan tamo koji vam mogu staviti na raspolaganje, možda će čak i starci tamo biti da vam pripreme večeru, riješimo vam i garažu za motore ako treba....

Marko8:
Pa što ne reče ranije, Danko i ja se dogovorili baš nekidan da neradimo previše kilometara prvi dan, da odvezemo do Sarajeva i prespavamo, ovu ponudu ćemo svakako prihvatiti, hvala  :notworthy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju