Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Tomosom i skuterom po balkanu - Marko8 & Puch Rulz - SUMMER 2013
Dejan_22:
--- Citat: zvonkec_92 - 07 Prosinac, 2012, 00:23:53 ---hmm.. dobro.. oko 4000kn bi trebalo biti dosta za to sve, mene samo muči kaj ak padne kiša, mrzim vozit po kiši a i da mi skuter pokisne jer je uvjek ulickan.. jeste vi kad pokisli na tak nekim dužim putovanjima?
--- Kraj citata ---
ti se šališ
Iwo SR Tuono:
Plan je lud do jaja :toothy12: :toothy12:
Jedino što će vam trebati je kozmodisk za leda :laughing6: :laughing6:
to nije prevelika kilometraza da ju skuter nemoze izdržati. neki ljudi toliko naprave u mjesec dva dana po gradu, jedina opasnost je neki teži mehanicki kvar, ja bi dobro dobro pretresao skuter prije puta i iducih mjesec dana pisao na papir sve cega se sjetim da ce mi trebati i to je to :binkybaby:
neos 123:
a jeste razmislalji o satorima? to je sigurno jeftinije od apartmana i hostela
ruffryder_93:
ja mislim da je to pomalo suludo bez dobrog plana, Marko8 jesi ti iz Sibinja? ;D
Marko8:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 07 Siječanj, 2013, 11:35:08 ---Plan je lud do jaja :toothy12: :toothy12:
Jedino što će vam trebati je kozmodisk za leda :laughing6: :laughing6:
to nije prevelika kilometraza da ju skuter nemoze izdržati. neki ljudi toliko naprave u mjesec dva dana po gradu, jedina opasnost je neki teži mehanicki kvar, ja bi dobro dobro pretresao skuter prije puta i iducih mjesec dana pisao na papir sve cega se sjetim da ce mi trebati i to je to :binkybaby:
--- Kraj citata ---
Ima u Brodu jedan vrhunski mehaničar koji će prije puta napraviti servis, promjeniti sve što treba, gume moram na proljeće sada staviti nove obe, akumulator, ponjeti ću svijećice rezervne, žarulje, šarafciere, kombinirke, komplet gedori, ključeva, radapciger, sajle rezervne, sprej za gumu ako pukne i tako, osnovno, po meni bitnije imati 100-200 eura u crnom fondu ako šta krepa nego hrpetinu bespotrebnog alata, a može krepati neka banalna stvar
--- Citat: neos 123 - 07 Siječanj, 2013, 12:34:43 ---a jeste razmislalji o satorima? to je sigurno jeftinije od apartmana i hostela
--- Kraj citata ---
Šatori i vreće naravno idu s nama, ali uvijek prednost ima apartman, novac nije problem, a lijepo je nakon 400-500km u danu i umorna od zadnja 2-3-4 dana otuširati se toplom vodom i leći u topao krevet :icon_thumright:
--- Citat: ruffryder_93 - 07 Siječanj, 2013, 23:31:41 ---ja mislim da je to pomalo suludo bez dobrog plana, Marko8 jesi ti iz Sibinja? ;D
--- Kraj citata ---
Tako je, Sibinj :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju