Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Tomosom i skuterom po balkanu - Marko8 & Puch Rulz - SUMMER 2013

(1/18) > >>

Marko8:
Što reći više od ovoga?
Dolje u citatu (C/P s Tomos foruma) piše sve, Danko na Tomosu 14m s agregatom CTX 80cc, i ja na Speedfightu 2, cca 3500km, ruta i sve ostalo je još u fazi razrade!

--- Citat: ---Dakle,u ove zimske dane kad svi provode većinu vremena pred kompjuterom,pokušat ćemo razradit plan za ljeto 2013 godine. Znam da ima još pola godine do onda,al za nešto takvo treba 2 mjeseca priprema najmanje.

Dakle,plan je sljedeći,pomalo lud bi neki rekli:

Marko na skuteru i ja na svojoj 14-ici odlazimo dole preko Bosne za Dubrovnik,Pa u Budvu,zatim albanija u Tiranu na pljeskavice,i pravac Ohrid u Makedoniji. Poslije Ohrida,planiramo posjetit i Grčku,mjesto thessaloniki,pa ak se nam bude dopalo,pičimo za Atenu,koljevku civilizacije !

A za kući pičimo po istom putu,al nejdemo kroz Bosnu,nego duž Hrvatske,a sad dal će bit jadranska il knin,vidit ćemo !  :palacgore:

Za ovaj put treba mnogo priprema,al sa tempom od 60-ak km/h i potrošnjom od 3L će biti ostvarivo.

Dakle,ako netko od vas zna za koje puteve koji su bolji nek kaže tu,pisat ćemo tok priprema za put,dobre volje imamo,kao i novac.

Okvirni put. Poželite nam sreću  :mrgreen:
--- Kraj citata ---

dachi:
imate i muda kao u labuda  :laughing9:

svaka cast za pothvat,aliii,hoce li uspiti?
sve u svemu  :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Domba:
Decki svaka cast! Zavidim sto nemam slobodnog vremena da se tako necemu pridruzim!

pralas:
ne znam sta da kazem,jeste li uopce svjesni nekog sranja koji se moze dogoditi recimo u Albaniji hahah
jako je to dalek put,vise me iskreno zabrinjava tvoj sf 2 nego tomos  :)
samo naprjed,dobro vi to sve izračunajte da se ne precjenite i nadam se da oba dvojica zna sarafat na putu ;)

_r0bi_:

--- Citat: pralas - 03 Prosinac, 2012, 21:26:39 ---ne znam sta da kazem,jeste li uopce svjesni nekog sranja koji se moze dogoditi recimo u Albaniji hahah
jako je to dalek put,vise me iskreno zabrinjava tvoj sf 2 nego tomos  :)
samo naprjed,dobro vi to sve izračunajte da se ne precjenite i nadam se da oba dvojica zna sarafat na putu ;)

--- Kraj citata ---

nemoj odma pljuvat po sf2 iznenadio bi se kak su kvalitetni i koliko km prelaze u odnosu na piaggio nove generacije i dosjede u  blokovima/na radilici po brzini se nemogu usporedivat ali za ovaj podhvat brzina nije bitna :icon_thumright:
naravno neko znanje o agregatima bilo bi pozeljno u slucaju da zatreba kao i nekakav osnovni alat i zamjenski dio ;)

btw ekipa svaka vam cast  :notworthy:  :notworthy:  :headbang:
      koliko je to km i krznenih zivitinjica  :icon_scratch:  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju